Рубрики: Новини

На тлі чуток про роман з Клопотенко Злата Огнєвіч стала приховувати живіт та уникати фото у профіль: вагітна?

Відома українська співачка Злата Огнєвіч здавалося б, завжди була в центрі публічної уваги, демонструючи яскравий образ та активне соціальне життя. Проте останні зміни в її творчості та житті викликають питання та обговорення серед фанатів.

Після чуток про можливий роман з переможцем кулінарного шоу “МастерШеф” Злата Огнєвіч взяла нову стратегію поведінки. Вона стала приховувати свою фігуру, уникаючи публікацій, на яких видно її живіт. Також, співачка зупинилася від активного публікування фото в профільних ракурсах, вибираючи менш вигідні ракурси для зйомок.

Можна помітити, що у новій фотосесії до композиції “Народжені вільними” з гуртом “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ”, співачка приховує талію товстим корсетом, крупними аксесуарами та масивними штанами. На іншому фото артистка у просторих штанах зеленого кольору, які підперезала вище талії. Прикрилася зірка також сорочкою оверсайз. У профіль її світлин взагалі не можливо побачити.

Злата Огнєвіч підігріла чутки про свою вагітність

Ці нові кроки Злати Огнєвіч не залишили байдужими її шанувальників, які вже встигли звернути увагу на зміни в образі артистки. Незважаючи на активні обговорення, співачка не висловлюється з приводу чуток та романтичних пліток. Також варто зауважити, що дітей у виконавиці поки немає. Ця обставина також підкреслює зміну її публічного іміджу та акцентує увагу на особистому житті співачки.

Чи стануть ці зміни тимчасовими, чи вони є лише відповіддю на публічний ажіотаж – це залишається питанням, яке лишається відкритим для подальших домислів.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч брала участь у проєкті “Холостячка”, де шукала своє кохання. Її обранцем став Андрій Задворний, але чоловік у житті селебріті не затримався. Розрив, при чому публічний, став чималим ударом для артистки. Втім, вона вже давно готова рухатися далі, а поки приділяє увагу роботі.

Поділитися