Остапчук остаточно розтоптав двох колишніх дружин: розповів, що з першого погляду закохався лише в Полтавську

Володимир Остапчук вирішив дати відповідь на запитання своїх прихильників щодо кохання з першого погляду. Замість звичайної відповіді, влаштував маленький сюрприз.

Український шоумен Володимир Остапчук нещодавно влаштовував інтерактив для своїх прихильників, відповідаючи на запитання щодо своїх планів, житті та, звісно, кохання. У своєму Instagram Stories 4 вересня, ведучий дозволив своїм прихильникам дізнатися всю правду про стосунки з новою дружиною.

Питання “У вас була любов з першого погляду?” було задано телеведучому, і замість звичайної відповіді, він поділився особистим знімком. На фото видно його обраницю, українську блогерку Катерину Полтавську, сидячу за столом у кафе.

Володимир Остапчук розповів про жінку, в яку закохався з першого погляду

Ця невелика подія в інстаграм-сторі Остапчука розпалює уяву і говорить про те, що Володимир навіть в насиченому житті медійної особистості, знаходить місце
для кохання та романтики. Інтерес до особистого життя відомих людей завжди залишається високим, а відповіді на подібні запитання роблять їх більш доступними та близькими для шанувальників.

Проте, є і неоднозначні вислови зірки стосовно своїх колишніх дружин. Відомо, що шоумен був двічі одружений до зустрічі з Катериною Полтавською. З Оленою Войченко, своєю першою обраницею, він прожив чимало років разом та привів у світ двійко дітей. Втім, згодом він закохався в ефектну Христину Горняк, яку згодом полишив. До речі, з нею він досі не вирішив питання спільної нерухомості, яку тепер оздоблює для життя з новою дівчиною.

Володимир Остапчук вперше розповів, чи спілкується з дітьми від першої дружини
Володимир Остапчук з дітьми від першої дружини

Обидва шлюби він назвав помилками без тіні смутку чи сорому. Цікаво, що попри всі чвари з першою коханою, Остапчук все одно намагається брати участь у вихованні спільних дочки та сина, хоча й діти зараз за кордоном.

Популярне

Подібні новини