“Витратив 7 місяців”: Холостяк-10 Макс Михайлюк зізнався, що намагався стати пілотом F-16, але йому відмовили

Український пілот і колишній учасник реаліті-шоу "Холостяк-10" Макс Михайлюк розповів про свої спроби стати пілотом F-16. Знаменитість зізнався, що йому не вдалось

Макс Михайлюк, український пілот та колишній учасник 10-го сезону реаліті-шоу про кохання “Холостяк”, зізнався, що деякий час тому намагався стати пілотом винищувача F-16. Знаменитість у відповідь на цікавість однієї зі своїх підписниць про те, чому він не перебуває на захисті рідної держави, зауважив, що зробив усе можливе, аби вступити до лав армії.

У коментарях до нової публікації Макса Михайлюка його підписниця зауважила, що без жодної іронії їй цікаво дізнатись, чи не намагався колишній Холостяк стати пілотом F-16, адже зараз Україні, як ніколи раніше, потрібні люди, котрі знаються на літаках. Чоловік зазначив, що він провів сім місяців на теренах рідної країни, але так і не зміг стати пілотом винищувача.

Макс Михайлюк з популярного реаліті-шоу Холостяк-10 зізнався, що готувався стати пілотом F-16
Макс Михайлюк з популярного реаліті-шоу Холостяк-10 зізнався, що готувався стати пілотом F-16

За словами Макса Михайлюка, він намагався стати професіоналом та освоїти нові навички. Втім, витративши на навчання більш ніж пів року, колишній головний герой Холостяка-10, за власним зізнанням, не отримав ніякої відповіді. Макс Михайлюк не став уточнювати, чому саме йому не вдалось стати пілотом F-16, тож залишається лише здогадуватись, у чому річ.

Макс Михайлюк розповів про свої спроби стати пілотом F-16 та зізнався, що йому не вдалось
Макс Михайлюк розповів про свої спроби стати пілотом F-16 та зізнався, що йому не вдалось

Нагадаємо, що на самому початку повномасштабної війни відомий український пілот опублікував у своїх соціальних мережах світлини зі зброєю, натякнувши, що пішов до ла ТрО. Втім, пізніше журналістам вдалось з’ясувати, що насправді чоловік перебуває за кордоном. Максим Михайлюк, як виявилось, живе у Маямі, де має власну льотну школу. Втім, дізнатись, чи законно чоловік виїхав за межі України, таки не вдалось.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини