Рубрики: Новини

“Нехай він з цим живе”: Маша Єфросиніна розповіла, чому мовчить про сварку з Юрієм Горбуновим

В українському шоу-бізнесі часто бувають суперечки між зірками. Не винятком стали Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов, але в очму основна причина непорозуміння – ніхто з них не розповідає.

Про складні стосунки Юрія Горбунова та Маші Єфросиніної стало відомо тоді, коли жінку активно просили висловитися стосовно фінансування від держави у розмірі 33 мільйонів гривень компанії Юрія Горбунова для того, щоб зняти комедійний серіал. Тоді телеведуча повідомила, що не збирається давати жодних коментарів з цього приводу і не дуже позитивно висловилася про Юрія Горбунова.

Прихильників одразу зацікавила така заява від Єфросиніної, оскільки ніхто навіть не здогадувався, що між зірками пробігла велика чорна кішка. Під час чергового інтервʼю Аліні Доротюк Юрій Горбунов відмовився розповідати що ж таке у них трапилося.

“Запитайте у Маші, хай вона сама розкаже”, – каже Горбунов.

Горбунов висловився про скандал з Єфросиніною

Аліні Доротюк так і не вдалося довідатися що саме стало причиною сильної антипатії один до одного. Згодом Єфросиніна вирішила дати свій коментар з цього приводу, поставивши крапку у цій історії. Маша каже, що якби хотіла, то вже давно розповіла б, в чому справа, але вона цього робити не хоче і не буде.

“Я не ідіотка. Я знала, що це вийде на загал, але я написала це для того, щоб ви зрозуміли, що ви ніколи не дізнаєтеся правди. На цьому крапка. Якби я хотіла, щоб це стало публічним, то давно би це зробила”, – розповіла Єфросиніна.

На думку Маші, Горбунов не хоче, щоб про це хтось дізнався, тому й говорив Аліні, щоб вона спитала самостійно в неї. Єфросиніна зовсім не зацікавлена у Горбунові ні як у акторі, ні як у продюсері, тому не хоче витрачати на це свій час.

“Нехай він з цим живе, а мені не цікаво це обговорювати. Мені не цікава ця людина”, – додає зірка.

Поділитися