“Жодної гривні отримано не було”: Горбунов відмовився від 33 мільйонів гривень від держави за свій серіал

Відомий ведучий Юрій Горбунов, який нещодавно втрапив у скандал з бюджетними коштами, виступив з новим зверненням до прихильників, зазначивши, що відмовляється від державного фінансування.

Ведучий і чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов виступив з новим зверненням до прихильників та послідовників його творчості. Знаменитий чоловік у відео розповів, як склалася скандальна історія з 33 мільйонами гривень з державного бюджету на зйомки серіалу “СМТ Інгулець”. Шоумен розповів, що за виробництво не отримував ще нічого, але й не планує.

“З огляду на суспільну дискусію останніх днів, яка розгорнулася,ми з командою вирішили відмовитися від державного фінансування виробництва серіалу під робочою назвою “СМТ Інгулець”. Хочу наголосити, що жодної гривні нами отримано не було. Але я, як продюсер, вірю в наш проєкт, в історію героїв проєкту”, — висловився пан Горбунов.

Також зірка наголосив, що серіал — не про бізнесмена Поровознюка, як всім могло здатися із синопсиса майбутньої телеепопеї. Ось, до речі, описаний сюжет телепродукту, на який Міністерство культури й планувало виділити чималі кошти.

Синопсис серіалу “СМТ Інгулець”

Цікаво, що 5 днів тому, коли спливла інформація про те, студія “Прототип Продакшн”, керівником якої є Юрій Горбунов, потенційно може освоїти 33 мільйони гривень на зйомках, чоловік Каті Осадчої зазначав, що нині необхідно продовжувати створювати україномовний контент і розвивати його, наголосивши, що попри всі обставини популярним серед наших глядачів продовжує бути російський медійний продукт.

Нині ж ведучий не відмовляється від своїх слів, лише акцентуючи увагу на тому, що він буде своїми силами організовувати і фінансувати зйомки, а ще давати робочі місця українцям.

Нагадаємо, що після скандалу з “СМТ Інгулець” склав свої повноваження вже екс-міністр культури Олександр Ткаченко.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини