Як живе зараз старша дочка Ольги Сумської, про яку не згадує навіть рідна мати: Тоня Паперна показала головне

Ігнорування повномасштабної війни в Україні дорого коштувало Тоні Паперній, дочці Ольги Сумської. Її зіркова мати вже навіть не згадує її у соціальних медіа, але молоду акторку, схоже це не турбує.

2022-й рік змусив всіх зняти маски. Неочікуваною стала реакція, а вірніше її відсутність з боку дочки Ольги Сумської обурила чимало шанувальників кіно і театру. Тоня Паперна, яка чимало років прожила у москві, вийшла заміж за росіянина, не висловила навіть слова підтримки публічно ані українцям, ані навіть своїй родині. Згодом вона взагалі закрила від колишніх земляків сторінку в Інстаграмі та коментарі.

Як склалося життя Тоні Паперної?

Дочка Ольги Сумської, на відміну від матері, яка живе в Україні, де війна залишає свої сліди у щоденному житті, Тоня обирає інший шлях, не згадуючи про конфлікт у своїх публікаціях.

Її Instagram-сторінка стала своїм рідним вікном у красиве та спокійне життя москви, де зірка насолоджується кожним моментом. На фотографіях вона усміхається, представляючи своїм фоловерам найкращі миті життя в столиці країни, яка вже з 2014-го не дає її Батьківщині спокою. Іноді підписи до знімків виявляються банально лаконічними, а під деякими фотографіями просто емоції, але самі знімки виражають багато.

Фото з особистої сторінки в Інстаграмі Тоні Паперної

Тоня Паперна показує, що навіть у складні часи, коли її мати Ольга Сумська, сестра Анна, тітка та навіть рідний батько живуть і працюють в Україні, кожен день під ризиками, її буття в москві їде своїм чередом яскравих та позитивних моментів, у тотальній відірваності від реалій зовнішнього світу.

Фото з особистої сторінки в Інстаграмі Тоні Паперної

Примітно, що Наталія Сумська з небогою не спілкувалася ще до 2022-го року через рішення останньої будувати своє життя в росії. Раніше вона лаконічно пояснювала, що не має бажання підтримувати тісні зв’язки, а тепер і взагалі не згадує племінницю…

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини