Маша Єфросиніна гнівно відгукнулася про зірку “Сватів” Олесю Железняк: “Ти їла мою їжу, пила моє вино”

Українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про своє ставлення до акторки Олесі Железняк, яка відома своїми висловленнями щодо суперечливих поглядів на ситуацію в Україні після подій 2014 року.

Відомо, що Маша Єфросиніна і Олеся Железняк грали разом у серіалі “Чудо” ще задовго до Майдану.

Маша Єфросиніна поділилася своїми враженнями в ефірі свого YouTube-каналу “Ваша Маша”. Вона згадала, що її спільна робота з Олесею Железняк була тісною і їхні персонажі були найкращими подругами на екрані. Проте, згідно зі словами Марії, це було задовго до того, як в Україні сталися значущі зміни.

Маша Єфросиніна наголосила на доброзичливості та щирості Олесі Железняк під час спільної роботи. Вона поділилася враженнями від часів, коли акторка знаходилася в Україні, і зазначила, що Леся була інтегрованою в українське суспільство та проявляла інтерес до української культури та життя.

Однак, після подій 2014 року, Маша Єфросиніна була розчарована в публічних висловлюваннях Олесі Железняк. Вона вказала на зміну ставлення акторки до України та її громадян. Зокрема, Марія відзначила інтерв’ю, в якому Олеся Железняк висловлювала суперечливі думки про українців, називаючи їх “націоналістами”.

Маша Єфросиніна розповіла про відмову від чоловіків
Маша Єфросиніна розповіла про ставлення до Олесі Железняк 

Маша Єфросиніна виразила своє розчарування та незадоволення такими висловлюваннями та вважає їх тотальною зрадою власного ставлення та образу життя в Україні. Вона підкреслила, що ця зміна поглядів є прикладом безсоромності та перевершення, оскільки Олеся Железняк перебувала в Україні, де її приймали як гостю, і навіть жила вдома у Марії Єфросиніної.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна відома своєю активною громадською діяльністю, участю в благодійних заходах та підтримкою жінок. Вона також поділилася своїм страхом та почуттям неспокою після повернення до України в контексті воєнного конфлікту на сході країни.

Ставлення Маші Єфросиніної до Олесі Железняк відображає складність та суперечливість відносин багатьох українців до російських артистів, які мають відомості про політичну ситуацію в Україні та обирають власну позицію в цьому контексті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини