Мосейчук розповіла про інцидент під час зустрічі з Пугачовою та Галкіним: “Вони не пробачають таких вчинків”

Відома українська журналістка й телеведуча новин Наталія Мосейчук розповіла про зустріч з Аллою Пугачовою та Максимом Галкіним у Юрмалі. Під час прогулянки журналісти заскочили зіркову пару

Наталія Мосейчук, відома українська журналістка, продовжує активну професійну діяльність. Знаменитість не так давно прибула до Юрмали, щоб записати інтерв’ю з Лаймою Вайкуле. Втім, у Латвії зірка українського телебачення зустрілась не лише з героїнею свого нового інтерв’ю, але й з відомим російським подружжям.

Алла Пугачова та Максим Галкін зі своїм сином Гаррі прогулювались вуличками Юрмали, коли Наталія Мосейчук зі своєю командою помітили їх. Журналістка привіталась зі знаменитими російськими артистами в еміграції та попросила в них про інтерв’ю. Пізніше Мосейчук розповіла детальніше про зустріч із зірковим подружжям.

Наталія Мосейчук навідалась до Юрмали, щоб взяти інтерв'ю у Лайми Вайкуле
Наталія Мосейчук навідалась до Юрмали, щоб взяти інтерв’ю у Лайми Вайкуле

За словами журналістки, після прохання про інтерв’ю Максим Галкін та Алла Пугачова відповіли, що вони подумають щодо пропозиції. Втім, додали знаменитості, наразі вони воліють не спілкуватись із пресою. Не забула Наталія Мосейчук додати, що вони з командою – українські медійники. Невеликий інцидент під час зустрічі полягає у тому, що спершу Галкін і Пугачова не знали про приховану камеру журналістки, яка їх знімала.

Як можна побачити з опублікованого на YouTube-каналі Наталії Мосейчук відео, спершу відомі артисти намагались відповісти ввічливо, але, побачивши камеру, пришвидшили темп та пішли далі з місце, де зустрілись із пресою. Ймовірно, знімання не сподобалось Максимові Галкіну та його дружині Аллі Пугачовій.

Під час прогулянки містом Наталія Мосейчук із командою зустріла Пугачова та Галкіна
Під час прогулянки містом Наталія Мосейчук із командою зустріла Пугачова та Галкіна

Врешті Наталія Мосейчук підсумувала, що не хочу робити некомфортно людям, які відкрито підтримують її рідну країну. За словами знаменитості, вона не має жодного бажання переходити особисті межі зіркового подружжя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини