Рубрики: Новини

“Вночі народився”: щаслива Аліна Гросу повідомила важливу новину. У родині співачки на одну людину більше

Відома українська співачка Аліна Гросу розповіла про поповнення у родині. Щаслива артистка показала перші фотографії малюка та висловила свою невимовну радість

Аліна Гросу, відома українська співачка, крім основної професійної діяльності, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість намагається завжди ділитись зі своїми шанувальниками важливими новинами зі свого життя. Нещодавно зірка розповіла, що в її родині сталось поповнення – у брата Аліни Гросу народився син.

Раніше брат відомої української співачки вже два рази ставав батьком, отже Аліна Гросу – втретє тітка. Про цю радісну новину артистка не просто розповіла шанувальникам і підписникам в Інстаграмі, а ще й показала світлину новонародженого малюка. Знаменитість прикрила обличчя дитини емодзі. Ймовірно, втретє новоспечені батьки не хочуть показувати малюка громадськості.

Аліна Гросу повідомила про поповнення в родині та зізналась, що дуже рада за свого брата

В описі до нових фотографій відома українська співачка зазначила, що вона дуже щаслива, що в родині її рідного брата у такі буремні часи сталось поповнення. Аліна Гросу також показала світлину, як двоє старших синів знайомляться зі своїм молодшим братиком – на обличчі хлопців також можна було прочитати задоволення та радість.

Що стосується особистого життя артистки, то наразі Аліна Гросу найімовірніше не перебуває у стосунках. Сказати напевно важко, адже знаменитість не ділиться деталями свого особистого життя – ці подробиці знаменитість воліє залишати для себе. Втім, про власне весілля зірка ще не говорить та й про дітей від Аліни Гросу нічого не чути.

Аліна Гросу порадувалась за свого брата з нагоди народження в нього сина

Нагадаємо, що нині відома українська співачка живе у США. За кордоном знаменитість здобуває додаткову освіту актриси. Крім того, Аліна Гросу продовжує творити та писати нові пісні. Так, наприклад, нещодавно знаменитість презентувала свою нову композицію під назвою “Привіт, любов”.

Поділитися