Рубрики: Новини

“Можна довго бовтати язиком”: Цибульська зізналась, як їй вдалось зберегти кохання після 20 років у шлюбі

Відома українська співачка у новому інтерв'ю відповіла на запитання журналістів про свій шлюб. Зірка порадила, як зберегти кохання навіть після 20 років разом

Оля Цибульська, відома українська співачка нещодавно дала інтерв’ю для українського видання “24 канал”. У розмові з журналістами зірка відповіла на чимало цікавих запитань. Одним із таких стало питання про те, як артистці та її чоловікові вдалось зберегти міцне кохання у шлюбі, якому вже більш ніж 20 років.

Знаменитість приховувати відповідь на запитання не стала. Артистка була лаконічною та зізналась чесно та коротко – універсальної поради, як потрібно будувати стосунки немає. За словами Олі Цибульської, лише двоє людей можуть знати, як їм одне з одним жити. Головна порада зірки полягає у тому, аби дослухатись одне до одного, а не до тих, хто навколо.

Оля Цибульська розповіла про секрети міцного шлюбу та зізналась, як берегти кохання

Оля Цибульська у відповідь на запитання журналістки жартома зазначила, що секрет міцного шлюбу – секрет, а тому розкривати вона його не буде. Втім, продовжила артистка, якщо говорити на цю тему серйозно, то насправді немає ніяких таємниць чи особливих порад у питаннях, що стосуються двох закоханих людей.

“Секрет міцної сім’ї треба тримати в секреті… Можна довго бовтати язиком, як батюшка кадилом, але краще вас у ваших стосунках не розбереться ніхто”, – підсумувала у новому інтерв’ю відома українська співачка Оля Цибульська.

Оля Цибульська розповіла публіці про свого чоловіка лише через 20 років шлюбу

Нагадаємо, що відома українська співачка довгий час тримала своє особисте життя в секреті. Знаменитість не розповідала про те, хто її чоловік насправді. Крім того, Оля Цибульська ніколи в житті не показувала його шанувальникам. Усе змінила повномасштабна війна. Як зізнається сама співачка, вона вирішила показати обранця, аби бути відвертою з фанами – мовляв, ось чоловік, з яким вона проживає найскладніші моменти життя.

Поділитися