“Завдячую тільки собі”: дружина Павліка Репяхова відповіла на закиди, що її заробіток залежить від чоловіка

Відома українська блогерка Катерина Репяхова зізналась, що думає про закиди хейтерів щодо того, що вона стала популярною тільки завдяки своєму чоловікові Віктору Павліку

Катерина Репяхова, відома українська блогерка та дружина музиканта Віктора Павліка, відповіла на критику у свій бік. Раніше недоброзичливці написали знаменитості, ніби вона стала популярною лише завдяки своєму чоловікові. Катерина Репяхова зізналась, що думає з цього приводу та подякувала своїм шанувальникам за те, що вони залишаються з нею.

Катерина Репяхова відповіла на хейт

На особистій сторінці в Інстаграмі знаменита українська співачка опублікувала скриншот старого коментаря, в якому один із користувачів соцмережі зазначив, що про блогерку ніхто б навіть не здогадувався про її існування. Знаменитість зауважила, що не заперечує того факту, що більшість про неї дізнались саме завдяки чоловіку. Втім, зірка додала, що наразі у неї сформувалась власна авдиторія, яку цікавить саме вона, а не Віктор Павлік.

Катерина Репяхова декілька років тому вийшла заміж за відомого артиста Віктора Павліка
Катерина Репяхова декілька років тому вийшла заміж за відомого артиста Віктора Павліка

Крім того, Катерина Репяхова розповіла, що давно мріяла створити свій блог. На початку карантину через пандемію коронавірусу знаменитість почала проходити курсу та навчатись улюбленої справи. Тоді майбутня зірка вклала чи не останні кошти у свої знання, але згодом не пошкодувала про власне рішення. Репяхова розповіла, що її чоловік не вплинув на рішення створити блог, адже про це заняття вона думала ще до знайомства з ним.

Катерина Репяхова зазначила, що на початку свого шляху вона витрачала багато коштів, а коханий її дійсно підтримував. Утім, всі обов’язки, завдання та витрати були на ній. Знаменитість також зізналась, що найголовнішою причиною завести особистий блог стало бажання бути незалежною, зокрема, фінансово. Зірка додала, що тепер вона може забезпечувати себе та сина самостійно.

Катерина Репяхова зізналась, як ставиться до хейтерських коментарів щодо своєї популярності
Катерина Репяхова зізналась, як ставиться до хейтерських коментарів щодо своєї популярності

До слова, у відповідь на розповідь знаменитості одна з її підписниць зазначила, що дізналась про неї з реклами в інших блогерів. Лише згодом частина авдиторії Катерини Репяхової усвідомили, що вона ще й дружина Віктора Павліка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини