Серйозно схудла і зупинятись не збирається: Олександра Заріцька з KAZKA показалась у лосинах у спортзалі

Відома українська співачка Олександра Заріцька останнім часом приділяє особливу увагу своєму здоров'ю. Зірка показала, чого їй вдалось досягти після дієт і правильного харчування

Олександра Заріцька, відома українська співачка та фронтвумен гурту KAZKA, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. У своєму блозі знаменитість часто показує цікаві фотографії та розповідає про останні новини зі свого життя. Так, наприклад, нещодавно зірка українського шоубізнесу розповіла про те, як їй вдається тримати себе у формі.

Знаменитість опублікувала кадри з тренування, на яких займається на батуті. Олександра Заріцька зазначила, що таким чином їй вдається дуже легко та просто підтримувати свою фігуру. Зірка продемонструвала з різних ракурсів, як саме потрібно займатись таким видом спорту.

Олександра Заріцька показала кадри зі свого тренування у спортивному залі Києва
Олександра Заріцька показала кадри зі свого тренування у спортивному залі Києва

Варто зазначити, що тренування на батуті вважаються одними з найефективніших занять спортом. Так, тренери радять обирати такий вид занять, якщо головна ціль людини – схуднути, а потім підтримувати форму. Активні та постійні стрибки спалюють чимало калорій, тому ті, хто займаються спортом на батуті, точно мають ідеальну та підтягнуту фігуру.

Зокрема, це видно з нових кадрів, на яких позує Олександра Заріцька. Фронтвумен гурту KAZKA раніше розповідала, що вона поставила для себе ціль схуднути. Знаменитість скоригувала свій раціон та почала харчуватись здоровою та корисною їжею. Крім того, у щоденному розкладі знаменитості з’явилось місце для спортивних тренувань.

Олександра Заріцька з гурту KAZKA схудла та помітно похорошіла після занять у спортивній залі
Олександра Заріцька з гурту KAZKA схудла та помітно похорошіла після занять у спортивній залі

Неможливо не помітити, що постійні спортивні тренування та правильне харчування одразу відзначились на зовнішньому вигляді артистки. Оскільки організм знаменитості оновлюється, а внаслідок такого способу життя покращується здоров’я, Олександра Заріцька з гурту KAZKA тепер має яскравий колір шкіри та доглянутий загальний вид.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини