Рубрики: Новини

Вихованець Бадоєва Макс Барських зізнався, яку найбільшу суму отримав за свій виступ: “Сотні тисяч доларів”

Макс Барських – відомий український виконавець, який підкорив серце не однієї своєї прихильниці. Чоловік відверто зізнався, якою була найбільша сума його гонорару.

Попит на концерти Макса Барських ніколи не зникає і сам артист добре про це знає. Зараз чоловік почав нову сторінку життя у своїй карʼєрі і сподівається, що його прихильники підтримають його в нових починаннях, адже тепер пісні Барських звучатимуть англійською мовою все частіше. На приватних виступах та концертах артист також планує змінювати свій репертуар.

Як відомо, співаки чимало заробляють зі своїх концертів і Макс Барських зізнався, яким був його найбільший гонорар. Як зʼясувала редакція сайту Добрі новини – сума досить кругленька і не кожному українському артисту випала нагода тримати такі гроші в своїх руках.

“На Новий рік завжди більший попит і більший гонорар, бо це прайм-тайм. Я думаю, що тоді було близько сотні тисяч доларів за один виступ”, – каже артист.

Макс Барських розповів про свій найбільший гонорар

Звісно, сам Макс не зміг би досягти таких висот та заробітків. В усьому йому допомагає його продюсер Алан Бадоєв, який повністю займається створенням кліпів та загального репертуару для улюбленця публіки.

Алан Бадоєв вже багато років є не лише продюсером Макса Барських, але й його дуже хорошим другом. Чоловіки вміють домовлятися та знаходити спільну мову один з одним, що робить їхню співпрацю приємнішою, ніж часом буває в інших артистів. Звісно, в них також бувають непорозуміння, але чоловіки намагаються вирішити все мирним шляхом.

Одного разу друзі так сильно посварилися через зйомки кліпу, що Алан хотів навіть все скасувати, але в потрібний момент схаменувся та продовжив роботу над кліпом. Тоді продюсер хотів, щоб Макс Барських постав у жіночій сукні, але Макс та таке не погодився, оскільки, наша публіка ще до таких експіріенсів не готова. На памʼяті співака це була єдина сильна сварка між ним та Аланом.

Поділитися