Дружина Павліка показала ноги без грама целюліту: ось чому Віктор навіть не дивиться на її ровесниць

Катерина Репяхова показала сміливий образ у міні-спідниці. Вона показала, що спорт у її життя приніс чималі плоди та дуже сильно змінив. Всі подробиці у матеріалі.

Катя Репяхова, дружина відомого співака Віктора Павліка, знову здивувала шанувальників своєю сміливістю та стилем. Нещодавно вона засвітила свої ноги у вишуканій міні-спідниці у якій знімала контент для блогу, відзначаючи при цьому, що після народження дитини у 2023 році активно зайнялася спортом та вже отримала перші результати. Як зазначає відома блогерка, заняття відвідує не для того, щоб хизуватися в Інстаграмі, а виключно для себе, і досягнення її дуже задовольняють.

Проте, ця трансформація не обмежується лише спортивними досягненнями. Спочатку Репяхова публічно розповіла, що збільшила губи та змінила форму носа. Ці косметичні вдосконалення, викликані особистими вподобаннями, стали об’єктом обговорення в ЗМІ та серед шанувальників.

Дружина Віктора Павліка засвітила ноги у міні-спідниці

З цієї нагоди, Віктор Павлік, чоловік Каті, дав свою думку на цю тему. Він відзначав не, що ніколи не вважав, що його дружині потрібна пластика, та підтримує її в будь-яких рішеннях, які допомагають їй почуватися щасливою та впевненою в собі.

Блогерка ділилася також кадрами з перших днів реабілітації, але її окриленість намагалися підірвати хейтери, які писали у коментарях далеко некомпліментарні речі. Ось, з чим довелося стикнутися популярній білявці:

  • “На щура схожа”
  • “На Грінча трохи схоже”
  • “До операції було краще, губи теж не подобаються, можливо треба звикнуть”
  • “Краще голову пересадити, ну правда”
  • “Всі пишуть що класно, а ви усі вже бачили результат? Бо я тільки перемотаний ніс . Поки результату не бачу, щоб написати клас”
  • “Не красиво і не цікаво взагалі, щоб таке виставляти”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини