Рубрики: Новини

“Вже 9 років у щасті”: хореограф Влад Яма у США святкує з красунею-дружиною Ліліаною фаянсове весілля

Відомий український танцюрист Влад Яма зі своєю дружиною Ліліаною сьогодні святкують 9-ту річницю весілля. Як привітав хореограф свою кохану?

Танцівник Влад Яма, який виїхав з України з початком повномасштабної війни, відзначив особливу подію – річницю свого весілля з коханою дружиною Ліліаною. Ця пара ділиться життям вже протягом дев’яти років.

На святковому фото Влад Яма та Ліліана виглядають щасливими і задоволеними. Чорно-біле зображення відображає момент їхнього розпису, в якому обидва вони сяють від щастя та взаємного кохання.

З гордістю Влад Яма написав під фотографією:

“9 років офіційного щастя”

На знімку Яма представлений у стильному бежевому костюмі з білою краваткою, виглядаючи дуже елегантно. В той час як Ліліана облаштована в тільки що вишиту сукню, що додає їй особливого шарму. Її обличчя прикрите ніжною прозорою фатою, надаючи образу неймовірної жіночності.

Шанувальники і зіркові колеги приєдналися до вітань, висловлюючи найтепліші побажання щастя і благополуччя цій чудовій парі.

Що стосується їхніх відносин, Влад Яма та Ліліана Кудлай познайомилися у киянському клубі та вже тоді виявили взаємну симпатію. Спочатку вони танцювали до самого ранку, а згодом пройшли через різноманітні перипетії, які врешті-решт привели їх до весільної арки.

Зараз Влад Яма перебуває в США, де він знайшов пристановище в умовах військових подій. Хоча власне виїзд багато хто вважає сумнівним, для Ями це було можливістю врятуватися та зберегти спокій.

Нагадаємо, що Влад Яма отримує купу хейту через виїзд за кордон та перебування там на постійній основі. Але прихильники танцюриста продовжують підтримувати його своїми позитивними коментарями під постами.

Поділитися