Рубрики: Новини

Олю Полякову сплутали з Тіною Кароль: Суперблондинка мітить на п’єдестал головної поп-діви країни? (Відео)

Оля Полякова в співпраці з Аланом Бадоєвим випустила новий кліп на своєму каналі на пісню "У твоїх обіймах". Зірка стала схожою на Тіну Кароль.

Оля Полякова навіть під час повномасштабного вторгнення не зупиняється на досягненнях у своїй кар’єрі. Зірка активно перекладає свої пісні українською мовою та випускає нові треки, які розкривають її з нових сторін. Те ж саме можна сказати про новий кліп співачки, який зняв для неї один з найкращих продюсерів України Алан Бадоєв на пісню композиторки Ольги Бажани “У твоїх обіймах”.

На початку відео Оля Полякова зʼявляється у кадрі і зачаровує своєю красою з перших секунд. Зірка вирішила приміряти на себе образ блакитноокої красуні, одягнувши кольорові лінзи. Варто зазначити, що такий колір очей Олі дуже пасує, хоч блондинка від природи має темний колір очей.

Артистка стала дуже схожою на свою колегу Тіну Кароль. Ніжність у погляді, легка хвиляста укладка та натуральність – атрибути саме Тіни Кароль, які приміряла на себе суперблондинка, але це не означає, що Полякова навмисно копіювала образ Кароль. В описі від відео йдеться про те, що Олю в цьому кліпі вирішили показати зовсім по-новому.

“Нова Оля Полякова в символічному кліпі Алана Бадоєва”.

Оля Полякова стала точною копією Тіни Кароль

Ця робота стала першою зйомкою продюсера після повномасштабного вторгнення. Відео сповнене драматизмом і пустотою, оскільки, як каже сам Бадоєв, для багатьох жінок головним почуттям зараз стала спустошеність та туга за своїми коханими та Батьківщиною. Саме це чоловік хотів передати у кліпі з Олею Полякою і їм це на 100% вдалося. Прихильники у коментарях в захваті від такої сильної роботи:

Неймовірно знятий кліп! Дуже глибокий сенс, і це є реалії сьогодення нашого життя і нашої країни! Дуже б хотілося, щоб цей кліп крутили по всьому цивілізованому світу! Щоб світ знав! До мурашок”, – пише один з користувачів Мережі.

Поділитися