“Прийняла правильну сторону”: українці після Ані Лорак подякували співачці MARUV за 3 млн гривень на ЗСУ

Українці щиро подякували запроданці MARUV за те, що вони з Ані Лорак зібрали близько трьох мільйонів гривень на потреби Збройних Сил України.

Відома українська співачка MARUV, справжнє імʼя якої Анна Корсун, з початком повномасштабного вторгнення образа позицію мовчунки. Хоч зірка родом з України, але вона не стала втрачати свої заробітки в росії і продовжує це робити й дотепер, однак Анна стала головною фігуранткою разом з Ані Лорак у розповсюдженні фейків про допомогу ЗСУ. Редакція сайту Добрі новини зʼясувлаа, про що йде мова.

Один з найголовніших волонтерів країни та громадський активіст Сергій Стерненко запустив так званий “флешмоб”. Чоловік в коментарях від новим постом співачки запитав, чи збирається вона кидати гроші на ЗСУ, чи ні. Цей жарт підтримали прхиильники Сергія і почали писати точнісінько такі ж коментарі Анні Корсун.

“На дрони грошей закинеш?”, – йдеться в повідомлення до MARUV.

Українці подякували MARUV за донати
Українці подякували MARUV за донати

У відповідь на таку акцію співачка кинула в чорний список Стерненка, але він на цьому зовсім не зупинився і написав, що раз вона не хоче скидатись на дрони, тоді доведеться придбати спеціально для неї особистий дрон. Користувачі Мережі, в свою чергу, почали дякувати співачці за вигадану допомогу під час збору коштів.

“Твої перші донати доволі щедрі – 3 мільйони гривень в фонд “Повернись живим”. Ви з Ані Лорак молодчинки! Слава Україні”, – пишуть користувачі Мережі.

Раніше активіст вже зробив щось побідне в бік Ані Лорак. Росіяни повірили в фейкову фотографію Ані Лорак з дронами на які вона, начебто, збирала кошти для наших військових і миттєво почали розганяти цю новину в кожній із соціальних мереж. Завдяки такому розголосу вдалося зірвати кілька концертів зірки, але вона потім заявила, що нічого нікому не відправляла і не допомагала.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини