Рубрики: Новини

“Такі молоді та щасливі”: народна артистка Софія Ротару показала архівне весільне фото із покійним чоловіком

Народна артистка України, Софія Ротару сьогодні виклала зворушливе фото зі своєї молодості. Таким чином вона пригадала день свого весілля із покійним чоловіком.

22 вересня українська співачка Софія Ротару та її покійний чоловік, народний артист України та керівник ансамблю “Червона рута” Анатолій Євдокименко, мали б святкувати свою 55-ту річницю подружнього життя. У цей день Софія Ротару показала шанувальникам архівне фото з їхнього весілля, яке зігріло серця шанувальників і нагадало про незабутні миті їхнього щасливого шлюбу.

Софія Ротару могла би святкувати з чоловіком 55-ту річницю весілля

На фотографії, опублікованій в Instagram-stories співачки, молода 22-річна Софія Ротару стоїть у неймовірній весільній сукні та фаті, а поруч із нею – її 27-річний наречений, Анатолієм Євдокименком, який одягнув костюм і краватку. Архівне фото носить чорно-білий колорит, але атмосфера щастя та кохання ллється з кожної деталі.

Софія Ротару та її чоловік могли би святкувати 55-ту річницю весілля 

Під фотографією короткий підпис: “Весільний день. 22.09.1968”, який зводить всі думки до цих щасливих моментів.

Софія Ротару та Анатолій Євдокименко разом провели у щасливому шлюбі аж до останніх днів композитора. Чоловік народної артистки покинув цей світ ще у жовтні 2002 року після третього інсульту. Ця втрата була дуже великим ударом для Ротару, але вона продовжує пам’ятати і шанувати свого коханого чоловіка.

У подружжя був син, музикальний продюсер Руслан Євдокименко, який, безсумнівно, спадкує талант і справжність від батьків. Шанувальники Софії Ротару пам’ятають їхню родину як приклад щасливого і міцного шлюбу, а фотографія з їхнього весілля нагадує про цей важливий момент в їхньому житті.

Поділитися