Рубрики: Новини

Катерина Репяхова показала архівне фото з молодим Віктором Павліком: син Михасик дуже схожий на батька

Молода дружина Віктора Павліка, Катерина Репяхова, поділилася з мережою фотографією з архіву, на якій зображений її чоловік у дитинстві. Наскільки схожий маленький синочок на батька?

Українська блогерка та дружина відомого співака Віктора Павліка, Катерина Репяхова, порадувала своїх підписників архівними фотографіями артиста, які були зроблені ще в 1970 році, коли Павліку було всього 5 років.

На світлині ми бачимо юного Віктора Павліка, який у ті роки вже мав всі шанси стати відомим артистом. Через півстоліття цей хлопчик став визнаним співаком і автором численних хітів.

На фото ми бачимо маленького Віктора у рябенькій сорочці та чорних штанах з короткою стрижкою. Його дитячий образ вражає своєю схожістю з сучасним артистом.

Катерина Репяхова, коментуючи фотографію, відзначила, що їхній син Михайло дуже схожий на свого батька, і ця схожість видно ще з юності Віктора.

Молода дружина Віктора Павліка показала фото чоловіка у дитинстві

Нещодавно Катерина також ділилася родинними фотографіями із своїм підрослим сином від Віктора Павліка. Фотосесія відбулася в живописних Карпатах і підкреслила гармонійні стосунки у родині артиста.

Погодьтеся, архівні фото завжди нагадують нам про наше минуле. А ці – про талановитого співака та популярного виконавця, який пройшов довгий шлях від маленького хлопчика у сорочці в клітинку до музичної зірки, якою він є сьогодні.

Нагадаємо, що сина Михайла Віктор Павлік і Катерина Реп’яхова привітали на світ 15 червня 2021 року. Ця подія була для сім’ї особливої важливістю та радістю. Спільне батьківство зміцнило зв’язок подружжя та додало нових яскравих моментів у їхньому житті. Також у Віктора Павліка є донька Христина, яка також входить в їхню велику та щасливу сім’ю. Ця музична родина продовжує приносити радість своєю творчістю та зразком сімейних цінностей.

Поділитися