Худа як тростинка Маша Єфросиніна проти сосисок і ще двох продуктів: цього в її раціоні не буде ніколи

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна зізналася, як їй вдається тримати себе у тонусі та слідкувати за бездоганністю власної фігури.

Кожна зірка хоче бути прикладом для наслідування. Маша Єфросиніна може похизуватися не лише своїм талантом та професіоналізмом, але й розкішною фігурою. Прихильники зірки частенько задаються питаннями про те, що ж допомає Маші так гарно виглядати у 40 років. Телеведуча вирішила розповісти всю правду про фігуру та свій раціон харчування.

Як виявилося, Єфросиніна сидить на досить цікавій дієті, яка допомагає їй тримати себе в тонусі. Зірки довелося відмовитися від кількох продуктів, але вона про це зовсім не шкодує. Тепер в раціоні телеведучої повністю відсутні сосиски, пакетовані соки та будь-які соуси. Крім сосисок зірка не їсть всі схожі продукти: ковбасу, магазинний паштет та будь-які інші мʼясні продукти, крім тих, які приготувала самостійно.

Маша Єфросиніна розповіла про свій раціон
Маша Єфросиніна розповіла про свій раціон

Маша каже, що частенько в Мережі можна побачити інформацію про те, що вона так гарно виглядає лише завдяки тому, що користується послугами косметологів та робить собі уколи краси, але це взагалі не так. Зірка дотримується чіткого розкладу у своєму житті і не збирається порушувати встановлені нею ж правила.

Відмова від шкідливих продуктів – це не єдине, що по-справжньому допомогло Єфросиніній. Жінка активно займається спортом, відвідує лікарів та слідкує за своїм здоровʼям. Приймає БАДи та багато працює над собою. Також зірці дуже допомагає чистота в домі і вона намагається зробити такий же поряд у своїй голові.

“Я можу знову і знову повторювати, що зовнішній вигляд – це робота, матір її за ногу! Велика щоденна кропітка робота!”, – додає телеведуча.

Телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як слідкує за фігурою
Телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як слідкує за фігурою

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини