Рубрики: Новини

“Був змушений”: онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко вперше прокоментував свою втечу з України

Анатолій Євдокименко з онуком самої Софії Ротару. Хлопець вперше розповів про свою втечу з України, як він живе зараз та чому його навчило життя в іншій країні.

Кілька місяців тому Мережею пролетіла новина про те, що онука Софії Ротару було затримано разом з ще шістьма українцями, які намагалися нелегально перетнути кордон з Україною. Хлопця затримали, але він все ж таки зміг покинути Україну. Анатолій Євдокименко дав власний коментар з цього приводу в вирішив прояснити всю ситуацію.

Зараз хлопець активно працює над своєю музичною карʼєрою. Онук Ротару каже, що він хотів покинути Україну і зробив це для того, щоб кардинально змінити своє життя і почати все з чистого листа, що йому й вдалося.

“Я був змушений залишити країну, щоб розпочати нове життя. Понад 6 місяців я живу як справжній кочівник. Таке життя мене навчило багатьом речам і дало новий погляд на багато речей”, – каже Анатолій.

Онук Ротару відверто розповів про свою втечу з України

Пояснивши свою позицію, Євдокименко не забув подякувати всім українцям і сказав, що останній рік був дуже важним для кожного. Музикант співчуває родинам загиблих воїнів і приносить свої особисті співчуття. На думку Анатолія, ніхто не повинен був ніколи відчути такого страшного болю, як втрата рідної людини у несправедливій війні.

“Цей рік був найскладнішим роком у моєму житті, але і самим перетворюючим. Я дуже співчуваю всі сімʼям, які втратили своїх близьких”, – додає він.

Що стосується його зіркової бабусі – все досить тихо. Софія Ротару не дає жодних коментарів з приводу повномасштабного вторгнення і зараз знаходиться за кордном. Ба більше, жінка досі є володаркою нерухомості в росії, тому все дуже неоднозначно у ситуації з народною артисткою.

Поділитися