На Мангеттені в Нью-Йорку: де живе і чим займається єдина онучка Софії Ротару Соня Євдокименко

Поки сама Софія Ротару знаходиться за кордоном, її зіркова онучка не відстає та живе повне життя на Мангеттені в Нью-Йорку і ні в чому собі не відмовляє.

Софія Євдокименко – онучка знаменитої Софії Ротару, якій 30 травня виповнилося 22 роки. Дівчина вже багато років проживає за кордоном і будує успішну модельну карʼєру. Онучка народної артистки України змалечку приймала участь у модних показах і вже встигла знятися для кількох глянцевих журналів. В соціальних Мережах молода модель показує стильні фото з професійних зйомок. В 2015 році Соня отримала звання найкращої моделі на церемонії Mercedes-Benz Kiev Fashion Prize. Через 3 роки дівчина вирішила займатися музикою і стати співачкою.

З початком повномасштабного вторгнення зірка підтримала Україну і висловилася проти російської аргесії, але зараз постів про війну на сторінці Соні все менше й менше. Модель публікує лише стильні та вишукані фотографії з Мангеттену, де оселилася та працює вже не перший місяць.

Онука Софії Ротару живе та працює за кордоном
Онука Софії Ротару живе та працює за кордоном

В квітні Соня зʼявилася в Мережі у патріотичному вбранні і закликала громадськість звернути увагу на українських дизайнерів. Зіркова бабуся дівчини також не дуже яскраво говорить про повномасштабне вторгнення до її рідної країни. Крім цього, зірка досі є володаркою нерухомості у Москві і поки нічого не було виставлено на продаж.

Є інформація про те, що її продюсер наполегливо рекомендує зірці не згадувати в Мережі про війну та залишатися аполітичною. За його словами, артистка все життя притримувалася таких поглядів, тому не варто зараз щось змінювати, бо вона є народною артисткою не лише України, а всього СРСР, тому з повагою ставиться до кожної країни, яка була у складі радянського союзу, включаючи країну-агресора.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини