Олександра Заріцька розповіла, що мала в дитинстві психічний розлад: “Батьки довго не знали”

Українська співачка та солістка гурту Kazka, Олександра Заріцька, не лише вражає своїм талантом та музичною кар'єрою, але й виступає як приклад самоприйняття та модного вдосконалення.

Олександра Заріцька, відома як солістка гурту Kazka, не лише завойовує серця шанувальників своєю музикою, а й виявляє себе в ролі дизайнера. Спільно з українським брендом одягу CHER’17 вона представила колекцію plus size спідньої білизни.

Заріцька, яка завжди була відвертою щодо свого вигляду та відношення до фігури, поділилася, що змалечку займалася танцями, щоб віддати свою енергію. Вона наголошує, що фігура постійно змінюється, і це є абсолютно нормальним.

Співачка розповіла, що вже звикла, що інколи вона “фітоняшка”, а згодом просто отримує задоволення від життя і нічого не робить. У своїй біографії Заріцька згадує, що під час заняття танцями вона часто стикалася з тиском на схуднення, але це не завадило їй віддатися мистецтву танцю та досягти визнання своїх здібностей.

Олександра Заріцька розповіла, чому вирішила схуднути
Олександра Заріцька розповіла, з якою проблемою зіткнулася у підлітковому віці

Нова колекція спідньої білизни від Олександри Заріцької та CHER’17 стане важливим етапом в розвитку моди, де кожна жінка, незалежно від свого розміру, матиме можливість виглядати та почувати себе прекрасно. Не тільки зі сцени, але й у повсякденному житті, Олександра продовжує надихати та підтримувати жінок у їхній неповторній красі.

Також артистка розповіла, що свого часу сиділа на всіх дієтах, зокрема й голодуванні. У той час багато підлітків були під впливом цих “трендів” і не розуміли, що це негативно для здоров’я.

Співачка наголошує на тому, що усім дівчатам необхідно прищеплювати любов до себе, бо якщо цього не робити, то можна отримати багато психологічних проблем, зокрема і РХП.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини