Рубрики: Новини

Микита Добринін більше не самотній? Екс-Холостяка підозрюють у стосунках з колишньою Богдана Буше

Микита Добринін після розлучення з Дашею Квітковою не розповідає про своє особисте життя, але днями чоловік зʼявився у компанії молодої української моделі.

Микита Добринін з Дашею Квітково були однією з найкращих пар в українському шоу-бізнесі. Закохані довели, що на проєкті “Холостяк” й справді можна знайти щире кохання, але довго протриматися у стосунках пара не змогла. Після народження сина у подружжя почалися проблеми у стосунках: вони зрозуміли, що стали дуже різними людьми з різними цінностями та поглядами на життя. Зважаючи на це, подружжя вирішили розлучитися, але зберегти свої дружні стосунки для того, щоб спільно виховувати сина Левчика.

Якщо Даша після розлучення роквітла і почала активно розвиватися, то Микита Добринін, наче, трішки закрився у собі. Тривалий час чоловік майже нічого не публікував у соціальних мережах, а потім вирішив кардинально змінити свій образ. Микита збрив свою бороду і зʼявився перед прихильниками з новою засічкою. На змінах зовнішності перетворення бізнесмена не закінчилися. Подейкують, що Добринін завів стосунки з українською моделлю Чарою Хорив.

Микита Добринін і Чара Хорив зʼявилися разом на премії

Чара Хорив – колишня дівчина того самого скандального Богдана Буше, який не дуже позитивно відгукувався про жінок та волосся на їхньому тілі. Хорив разом з Добриніним зʼявилися на музичній премії “MUZWAR AWARDS 2023”, тому в Мережі почали говорити про стосунки ймовірної пари.

На знімку з церемонії можна побачити, що Микита позує разом з Чарою для фото, але чи справді у них стосунки – достеменно нікому не відомо. Ні Микита Добринін, ні Чара Хорив не коментують чутки про свій можливий союз. Можливо, незабаром мовчання припиниться і ми дізнаємося, чи справді в українському шоу-бізнесі утворилася нова ланка суспільства у вигляді пари Добриніна і Чари.

Поділитися