Рубрики: Новини

“Поки мене не було”: Леся Нікітюк показала, якими овочами засіяла батьківський город у рідному Хмельницькому

Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк розповіла про власні городні досягнення. Виявляється на городі у своїх батьків знаменитість виростила гострий перець

Леся Нікітюк, відома українська телеведуча та гуморна блогерка, хоч і живе у столиці, не забуває про рідний Хмельницький. Знаменитість часто навідується в гості до своїх батьків, які там живуть, а також постійно допомагає їм із господарством. Оскільки мама й тато Лесі Нікітюк живуть у приватному будинку, роботи зірковій родині достатньо.

Так, наприклад, батьки відомої ведучої тримають власний город, поратись на якому їм, звісно, допомагає їхня донька. Леся Нікітюк, не побоюючись забруднити руки, завжди готова виконати доручення своїх городників. Як виявилось нещодавно, знаменитість виростила на ділянці своїх батьків гострий перець чилі.

Леся Нікітюк часто буває вдома у своїх батьків та постійно допомагає їм із господарством

Про це зірка розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Леся Нікітюк не залишила своїх шанувальників без кадрів щедрого врожаю. Знаменитість опублікувала Інстаграм-історію, на якій продемонструвала чималий перець червоного кольору. За словами артистки, виростити таку культуру вона вирішила, аби всі були “на чілі” – у стані спокою та релаксації.

Леся Нікітюк показала, який врожай гострого перцю чилі виріс на городі її батьків у Хмельницькому

Крім того, зірка продемонструвала врожай помідорів чері.

Леся Нікітюк показала, які помідори чері виросли на городі її батьків

Знаменитість жартома пояснила, що город – це причина, чому вона насправді ніколи не ходила нічними клубами у молодості. Леся Нікітюк зазначила, що найбільше серед всіх городніх справ вона не любила сіянку, адже для неї потрібні були тоненькі пальці – такі були лише у ведучої.

Леся Нікітюк показала солодкий перець, який виріс на городі її батьків

Втім, не обійшлось у родині знаменитості без курйозних моментів. Тато Лесі Нікітюк посадив на їхньому городі батат, що і доводив своїй дружині. Втім, коли насіння проросло, виявилось, що батько ведучої випадково посіяв тютюн.

Леся Нікітюк розповіла, що її батько випадково посіяв на городі табак
Поділитися