Дружина Григорія Решетніка відповіла на критику через веселощі за кордоном під час війни: “Ось так і живемо”

Відомий український ведучий Григорій Решетнік і його дружина Христина останнім часом постійно потрапляють у скандали. Зіркова кохана відреагувала на закиди публіки

Григорій Решетнік, відомий український ведучий і блогер, перебуває у щасливому шлюбі зі своєю обраницею Христиною. Зіркова пара не приховує особистого життя та постійно ділиться цікавими світлинами та розповідями про те, що відбувається з ними. Втім, не завжди користувачі мережі позитивно реагують на те, що розповідає зіркова пара. Так сталось і нещодавно, коли Христина Решетнік вирішила розповісти, як вони з чоловіком вирушили у подорож до ОАЕ.

Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала кадри з аеропорту, де продемонструвала свої позитивні емоції. Христина Решетнік виглядала особливо щасливою. Крім кадрів біля термінала блогерка показала, як робить покупки в одному з люксових закордонних магазинів. Втім, підписники дружини відомого українського ведучого не оцінили її публікацій.

Дружина Григорія Решетніка Христина зіштовхнулась із хвилею критики на своїй Інстаграм-сторінці
Дружина Григорія Решетніка Христина зіштовхнулась із хвилею критики на своїй Інстаграм-сторінці

У коментарях до нової публікації підписники відомої української блогерки та дружини Григорія Решетніка зазначили, що вважають недоречними такі дописи. Річ у тім, що у день, коли Христина Решетнік поділилась щасливими кадрами з-за кордону, на Харківщині сталась трагедія – через удар російської армії загинуло близько 50 людей.

Користувачі мережі зазначили, що вважають цинізмом вихваляння відпочинком у закордонній країні у день, коли в Україні оголошено жалобу. Крім того, підписники дружини Григорія Решетніка заявили, що виїжджати за межі рідної країни, навіть якщо закон дозволяє, недоречно. Нагадаємо, що у зіркової пари троє неповнолітніх дітей, а отже ведучий має право покидати межі України.

Користувачі мережі висловили невдоволення через публікації дружини Григорія Решетніка Христини
Користувачі мережі висловили невдоволення через публікації дружини Григорія Решетніка Христини

Христина Решетнік вирішила не мовчати та зазначила, що їхня з чоловіком поїздка за кордон мала благодійну мету. Знаменитість зауважила, що кожен українець щодня перебуває у жалобі, але вони з коханим попри все намагаються і далі підтримувати фінансово українську армію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини