Рубрики: Новини

Дружина Григорія Решетніка відповіла на критику через веселощі за кордоном під час війни: “Ось так і живемо”

Відомий український ведучий Григорій Решетнік і його дружина Христина останнім часом постійно потрапляють у скандали. Зіркова кохана відреагувала на закиди публіки

Григорій Решетнік, відомий український ведучий і блогер, перебуває у щасливому шлюбі зі своєю обраницею Христиною. Зіркова пара не приховує особистого життя та постійно ділиться цікавими світлинами та розповідями про те, що відбувається з ними. Втім, не завжди користувачі мережі позитивно реагують на те, що розповідає зіркова пара. Так сталось і нещодавно, коли Христина Решетнік вирішила розповісти, як вони з чоловіком вирушили у подорож до ОАЕ.

Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала кадри з аеропорту, де продемонструвала свої позитивні емоції. Христина Решетнік виглядала особливо щасливою. Крім кадрів біля термінала блогерка показала, як робить покупки в одному з люксових закордонних магазинів. Втім, підписники дружини відомого українського ведучого не оцінили її публікацій.

Дружина Григорія Решетніка Христина зіштовхнулась із хвилею критики на своїй Інстаграм-сторінці

У коментарях до нової публікації підписники відомої української блогерки та дружини Григорія Решетніка зазначили, що вважають недоречними такі дописи. Річ у тім, що у день, коли Христина Решетнік поділилась щасливими кадрами з-за кордону, на Харківщині сталась трагедія – через удар російської армії загинуло близько 50 людей.

Користувачі мережі зазначили, що вважають цинізмом вихваляння відпочинком у закордонній країні у день, коли в Україні оголошено жалобу. Крім того, підписники дружини Григорія Решетніка заявили, що виїжджати за межі рідної країни, навіть якщо закон дозволяє, недоречно. Нагадаємо, що у зіркової пари троє неповнолітніх дітей, а отже ведучий має право покидати межі України.

Користувачі мережі висловили невдоволення через публікації дружини Григорія Решетніка Христини

Христина Решетнік вирішила не мовчати та зазначила, що їхня з чоловіком поїздка за кордон мала благодійну мету. Знаменитість зауважила, що кожен українець щодня перебуває у жалобі, але вони з коханим попри все намагаються і далі підтримувати фінансово українську армію.

Поділитися