Від чого насправді померла Ніна Матвієнко, яка побувала у руках медиків та змушена була обрізати свою косу

Новина про смерть Ніни Матвієнко збентежила майже всю Україну. Втім, поки родичі готуються провести легенду в останню путь, подруги зірки вже розкрили всі її секрети.

Світ української музики оплакує втрату видатної співачки Ніни Матвієнко, яка померла від тяжкої хвороби. Народна артистка України Валентина Ковальська та подруга співачки Анжеліка Рудницька розповіли про складний шлях боротьби Ніни Матвієнко зі своєю хворобою.

За словами Валентини Ковальської, співачка перебувала в лікарні. Артистка намагалася дуже мужньо переносити ці випробування та не розповідала про свою хворобу навіть друзям, щоб не здаватися слабкою. Вона боролася зі своєю хворобою в таємниці, залишаючи сильну та віддану себе музиці до останнього дня свого життя.

Матвієнко показала стильну сумку
Подруги Ніни Матвієнко розповіли про хворобу співачки

Протягом останніх місяців її життя вона перенесла кілька операцій — спочатку на підшлунковій залозі, а потім на нирках. Друзі та близькі були ошелешені, виявивши всю важкість ситуації, в якій опинилася знаменитість.

Однак Матвієнко зберігала свою силу та життєрадісність до останнього. Валентина Ковальська, поділилася, що Ніна намагалася не обтяжувати своїх друзів десяти новинами про стан здоров’я. Вона навіть намагалася не відкрити всі деталі своєї хвороби, щоб не здаватися слабкою.

Спливли архівні фото молодої Ніни Матвієнко
Подруги Ніни Матвієнко розповіли про хворобу співачки

Згодом, після іншої операції, артистка навіть надіслала світлини, на яких можна було помітити коротко підстрижене волосся. Це була спроба зберегти свою силу навіть у найважливіший час.

Анжеліка Рудницька, співачка та телеведуча, яка дружила з Ніною Матвієнко протягом багатьох років, також додала свій коментар. Вона зізналася, що хотіла приїхати до лікарні, але дочка легенди, що артистка не хоче, щоб її бачили в такому стані.

Смуток від втрати цієї світової артистки залишився в серцях фанатів та колег надовго. Ніна Матвієнко завжди буде пам’ятати свою талановитість, силу та незрівнянним голосом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини