У Києві прощаються з Ніною Матвієнко: черга, щоб вшанувати зірку стоїть ледь не до Майдану Незалежності

Ніна Матвієнко померла 8 жовтня 2023-го року. Рідні зірки організували пишні проводи співачки, творчість якої буде жити вічно. Прямо зараз сотні киян прийшли вшанувати артистку.

Україна втратила ще одну свою яскраву зірку — співачку Ніну Матвієнко. Після трагічної новини про те, що знаменитість більше не з нами, родичі організували прощання. 11 жовтні кияни та гості міста зібралися, щоб вшанувати пам’ять цієї видатної артистки. Величезна черга, що сягає до Європейської площі, що неподалік Майдану Незалежності, вже зібралася на вулиці попри погодні умови.

Ось скільки прихильників прийшло вшанувати пам’ять зірки. Фотоматеріал 24 канал

Ніна Матвієнко була не тільки видатною музиканткою, але і визнаною героїнею української культури. Її неймовірний вокал, артистична виразність та відданість українського мистецтва зробили її справжньою легендою. Вона виступала на найпрестижніших сценах світу, завойовуючи серце аудиторії своєю неперевершеною музикою та голосом.

Як відбувається прощання з Ніною Матвієнко. Скриншот з відео УНІАН

У цей важкий момент поціновувачі творчості селебріті збираються перед Національною Філармонією України, щоб вшанувати пам’ять артистки та поділитися спогадами про той неперевершений голос, який її відзначив.

Чому не стало Ніни Матвієнко?

Померла Ніна Матвієнко: все про життя та останні дні зірки
Померла Ніна Матвієнко

Співачка пішла у засвіти у віці 75-ти років, не доживши до свого 76-річчя всього 2 дні. Як розповідали її подруги, зірка наприкінці життя мала проблеми зі здоров’ям. Вона перенесла кілька операцій та навіть довелося зрізати волосся.

Ніна Матвієнко завжди залишатиметься в тих серцях, кого вразила своєю музикою та талантом. Її смерть стала великою втратою для української культури, але її спадок буде жити завжди. Люди сьогодні стоять під Національною Філармонією, щоб подякувати їй за її надзвичайний внесок у музичне мистецтво та вшанувати пам’ять цієї неперевершеної артистки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини