Скоро багатодітна мама: Лілія Ребрик зізналася, в якій країні хотіла б народжувати третю дитину

Телеведуча та акторка Лілія Ребрик разом з чоловіком, танцюристом Андрієм Диким, чекають третю дитину. Але ж де планується народження малюка?

10 жовтня цього року телеведуча та акторка Лілія Ребрик зробила її фанатам приємний сюрприз – вона анонсувала, що чекає на народження своєї третьої дитини. Лілія та її чоловік, танцюрист Андрій Дикий, вже є щасливими батьками двох доньок: Діани та Поліни.

Проте, знаменита мати поки не знає стать своєї майбутньої дитини, вона вже активно готується до її народження і прийняла важливе рішення щодо місця, де вона планує народжувати малюка. Відома акторка розповіла у своєму інтерв’ю журналу Viva про свої плани.

Лілія Ребрик підкреслила, що для неї надзвичайно важливо, щоб її дитина народилася саме в Україні, оскільки вона відчуває себе справжньою українкою та це місце, де вона відчуває себе дома. Вона додала, що її серце належить Україні, і вона хоче, щоб її дитина народилася саме тут, поруч зі своєю родиною.

Сім’я Лілії Ребрик і Андрія Дикого вже має двох прекрасних доньок – Діану та Поліну, і тепер чекає з нетерпінням народження ще одного дитини. Акторка поділилася цією радісною новиною і зачарувала своїх прихильників сімейною фотосесією, на якій показала свій вже округлий живіт.

Лілія Ребрик – це яскрава та талановита знаменитість, яка завжди вражає своєю внутрішньою силою та почуттям родини. Вона обрана своєю країною для цього особливого події, і її фанати разом з нею очікують з радістю народження її третьої дитини в Україні.

Також Лілія зазначила, що вони готові бути батьками, як донечки, так і сина. Але також пара зазначила, що виховувати доньку буде простіше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини