Рубрики: Новини

Зірка “МастерШеф” Євген Клопотенко відверто розповів про свій заробіток: 160 мільйонів в обороті

Виявляється, навіть кулінари можуть стати непоганими мільйонерами. Щонайменше, Євген Клопотенко, розкривши свій дохід, вразив своїх прихильників.

Євген Клопотенко, який є справжнім хранителем українського борщу, розповів журналістам Forbes про свій дохід, який він отримує завдяки рекламі та публікаціям своїх фотографій у ролі шеф-кухаря. Разом із соціальними мережами, власним веб-сайтом та книжками, українець заробляє приблизно 24 мільйони гривень чистого прибутку щорічно. Обсяги його бізнесу цього року оцінюються в 160 мільйонів гривень, і чоловік планує збільшити його практично вдвічі в наступному році.

Такий заробіток видатного кулінара викликає заздрощі в інших. Найбільший прибуток приносить його ресторан “100 років тому вперед”, принаймні станом на сьогодні В майбутньому відомий бізнесмен планує лідирувати в сфері ферм, фуд-сервісу, що надає послуги шеф-кухаря, та інвентарю.

Євген Клопотенко розповів про свій заробіток

Клопотенко є одним з власників популярного закладу та має мережу бістро “Інші”, “Інші.Бар” та “Полтава”. Він також активно діє в медіа-бізнесі, кейтерингу, влаштуванні заходів, виробництві продуктів, франчайзингу та консалтингу. І як бонус, надає безкоштовні обіди дипломатичним делегаціям, які подорожують Українською залізницею. Плани шеф-кухаря вражають: він має намір створити глобальну харчову імперію з консалтингом для ресторанів, гастрохолдингом для вирощування продуктів для експорту та медіахолдингом для створення чогось нового.

Зараз під брендом “Євген Клопотенко” кулінар планує просувати свій заклад “Полтава”, який славиться галушками та м’ясом. Планується відкрити ще близько два десятки таких закладів по всій країні. Бар та бістро “Інші” функціонують у Львові. Серед амбітних планів Клопотенка – відкриття протягом наступних двох років майже півсотні закладів у Сполучених Штатах, які готуватимуть лише кухню з українським корінням.

Клопотенко розповів про свій заробіток

Перемогу у проєкті “МастерШеф” принесла йому справжню популярність, якою чоловік активно користується. Звісно ,справа не лише у перемозі – Клопотенко дуже харизматичний, цікавий та розумний чоловік, за творістю якого дуже цікаво спостерігати його прихильникам та справжнім поціновувачам кулінарії.

Цікаво те, що Клопотенко досі немає дружини. здавалося б, для шлюбу кулінар вже повністю готовий: стабільний заробіток, популярність і багато чого іншого, але Євген просто не створений для сімʼї. Зірка каже, що він любить будувати стосунки одразу з кількома дівчатми, тому поки не планує заводити собі дружину, дітей та сімʼю. На його думку, він до цього ще не готовий.

Поділитися