“Не підтримують взагалі»”: Павло Вишняков зізнався, у який стосунках перебуває із родичами-білорусами

Павло Вишняков вже більше п'яти років є частиною українського суспільства і культурної сцени. Однак він ніколи не приховував своє білоруське походження.

Що цікаво, багато родичів актора все ще проживають в Білорусі, але не завжди підтримують його рішення залишитися в Україні. Незважаючи на це, вони підтримують родинні зв’язки і утримують спілкування з Павлом, уникаючи теми війни Росії з Україною.

Переїзд до України в 2015 році був стратегічним рішенням для Павла Вишнякова. Він міг вибрати Росію, щоб розвивати свою акторську кар’єру, але обрав Україну, підтримуючи цей вибір своєю громадянською позицією. Вже на той час Павло був шокований подіями на Майдані та російською пропагандою, яка спотворювала події в Україні. Це розчарування в маніпуляціях змусило його прийняти рішення на користь України.

Павло Вишняков швидко став відомим актором в Україні завдяки своєму таланту та ролей у популярних серіалах, таких як “Опер за викликом”, “Співачка”, “Повернення Мухтара”, “Квочка”, “Жіночі секрети”, “Жіночий лікар” та багатьох інших. Його акторська майстерність та популярність зробили його важливою постаттю на українському екрані.

Протягом повномасштабної війни Росії проти України, родичі Павла Вишнякова залишаються в Білорусі і, за певною інформацією, не підтримують його. Однак точно не відомо, чим саме обумовлена ця відсутність підтримки – чи це його рішення залишитися в Україні, чи його громадянська позиція стосовно конфлікту. Незважаючи на це, Павло Вишняков робить все можливе, щоб зберегти хоча б якийсь зв’язок зі своєю родиною, уникаючи обговорення теми війни у своїх розмовах з родичами.

Однак Павло Вишняков не тільки займається акторством. Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, він прийняв важливе рішення та він став волонтером.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини