“Ляпаса мені давала”: відомий хореограф Євген Кот розповів, за яких обставин отримав на горіхи від Мішиної

У своєму новому інтервʼю Євген Кот розповів подробиці зі свого особистого життя, а також розповів про курйоз, який трапився між ним та Ксенією Мішиною.

Євген Кот отримав велику популярність завдяки участі у проєктах “Танцюють всі” та “Танці з зірками”. Чоловік зізнається, що це було непросто, але потрібно добре продумувати кожен свій крок, коли хочеш справді перемогти на будь-якому проєкті. З Ксенією Мішиною на шоу Євген Кот добре старався для того, щоб вони змогли забрати перше місце і зірки справді це зробили.

Під час спільних танців Євгену та Ксенії приписували роман попри те, що в чоловіка є дружина. За словами хореографа, його кохана не ревнувала до цих чуток і поставилася до цього з розумінням, але кілька цікавих моментів під час спільних виступів між Ксенією та Євгеном все ж було.

Євген Кот розповів, як отримав ляпаса від Ксенії Мішиної
Євген Кот розповів, як отримав ляпаса від Ксенії Мішиної

В одному з номерів зірки поцілувалися, але це було не більше, ніж акторська гра і потрібний елемент для виступу, як кажуть самі артисти. Також в одному з номерів жінка дала ляпаса чоловікові, що також виглядало дуже натурально.

“В іншому номері ляпаса мені давала, ми все робити по-справжньому. На генеральному прогоні Ксенія так захопилася, що фактично вирубила мене, але я дотанцював. Я це розповідаю для того, щоб глядачі зрозуміли, що і для чого відбувається на сцені під час виступів”, – каже Євген Кот.

Зараз чоловік активно займається своєю карʼєрою спільно з коханою дружиною Наталією. Кот каже, що вони отримують досить мало хейту у свій бік, але якщо отримують – він зовсім незначний і вони не звертають на нього увагу. До негативних коментарів під дописами Євген навіть ставиться з позитивом, оскільки більше коментарів під фото збільшують охоплення і просувають публікації.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини