Рубрики: Новини

Довго розлученою не ходила: екс-дружина Остапчука Христина Горняк одягнула обручку з величезним діамантом

Відома українська блогерка та колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк натякнула, що збирається виходити заміж. Що відбувається в особистому житті зірки?

Христина Горняк, відома українська блогерка та нотаріусиня, розлучилась зі своїм першим чоловіком восени минулого року. Відтоді Володимир Остапчук встиг влаштувати своє особисте життя, та й Христина Горняк “у дівках” не сидить. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість постійно ділиться цікавими фото та розповідями про події зі свого життя. Нещодавно зірка приголомшила фанатів.

Горняк виходить заміж

У день свого народження знаменитість розмістила на своїй Інстаграм-сторінці чимало фотографій та відео. Втім, найбільше шанувальників зацікавила світлина, на якій Христина Горняк показує свою праву руку, на безіменному пальці якої красується обручка з величезним діамантом.

Христина Горняк показала світлину з обручкою на пальці та заінтригувала шанувальників

Звісно, шанувальники відомої блогерки одразу почали її вітати із заручинами. Знаменитість отримала чимало повідомлень, а також запитань про те, хто ж її загадковий наречений.

Втім, як з’ясувалось, насправді відома українська блогерка виходити заміж не збирається. Знаменитість пояснила, що вирішила приміряти каблучку, яка їй дуже сподобалась, поки чекала у магазині Cartier на свій подарунок до дня народження. До слова, у модній крамниці знаменитість отримала той самий відомий браслет, який закривається за допомогою мініатюрної викрутки.

Христина Горняк пояснила, чому одягнула обручку на палець правої руки та що відбувається

Знаменитість розповіла, що вона цінує символізм такого подарунка, адже він ідеально демонструє, що кохання – це те, що залежить від двох людей. Зірка завуальовано людині, від якої отримала такий презент, але не стала називати його імені. Горняк зазначила, що хотіла б залишити у таємниці ці подробиці.

Поділитися