Рубрики: Новини

Педан відверто заговорив, як за багато років змінилась його дружба з Притулою: “В когось є претензії”

Олександр Педан і Сергій Притула – один із найвідоміших чоловічих дуетів України. Раніше зіркові колеги були не лише напарниками, але й друзями. Що відбулось через багато років?

У коментарі для преси відомий український ведучий і шоумен Олександр Педан висловився про свою дружбу з Сергієм Притулою. Знаменитий дует багато років тому стали одними з найвідоміших напарників-чоловіків у вітчизняному телебаченні. Зірки часто з’являлись разом на різних заходах, а також дружили сім’ями поза межами професійних обов’язків.

Втім, зізнався нещодавно Олександр Педан, останнім часом їхнє спілкування з Сергієм Притулою дуже скоротилось. Шоумен розповідає, що вони з другом живуть один біля одного – буквально через будинок. Проте, така коротка відстань між оселями друзів не сприяє тому, що вони бачаться частіше. Так, зазначив Педан, зідзвонитись або навіть зустрітись вони з Притулою можуть не більш як раз на рік.

Олександр Педан висловився про свою дружбу з волонтером Сергієм Притулою

У шоу “20:23” Олександр Педан зізнався, що востаннє бачив свого друга доволі давно. Тоді вони зустрілись в одному з магазинів, який знаходиться неподалік від їхніх квартир. Знаменитість пригадав, що зайшов тоді до крамниці, аби купити воду та “ще щось”, а врешті мав змогу потеревенити з Притулою. Втім, зустріч не затягнулась, і вони розійшлись у своїх справах.

Попри таку ситуацію, Олександр Педан зазначає, що він цінує та поважає свого друга, який у часи повномасштабної війни робить так багато для країни. Ведучий зазначає, що до Сергія Притули не має бути ніяких запитань, адже він сумлінно виконує свій обов’язок громадянин ще з 2014 року.

“Тож якщо в когось є претензії, просто почитайте нашу новітню історію”, – підсумував свою розповідь Олександр Педан.

Раніше Олександр Педан, Сергій Притула та Ольга Фреймут разом працювали

Варто зазначити, що славнозвісне зіркове тріо – Педан, Притула та Фреймут – свого часу засвітились у багатьох шоу та проєктах. Знаменитості разом працювали, створювали цікаві та рейтингові телепередачі, а також були чи не найближчими друзями одне для одного. Втім, із часом їхнє спілкування поступово зійшло на “ні”, а ось Притула та Фреймут нині і взагалі не спілкуються. Ведучий тримає образу на свою колегу за те, що вона над ним невдало пожартувала.

Поділитися