Рубрики: Новини

Потенційний коханий Злати Огнєвіч Євген Клопотенко розповів, скільки заробляє з кулінарії: чи задовольнить?

Євген Клопотенко відомий завдяки своїм неймовірним кулінарним навичкам та перемозі в шоу "МастерШеф," , так що він став справжнім символом гастрономічного бізнесу в Україні.

Але, що ще важливіше, Євген Клопотенко не тільки вразив світ своєю кулінарною майстерністю, але і розкрив перед журналістами Forbes деталі свого фінансового успіху, заявивши, що має вражаючі 160 мільйонів гривень в обороті.

Євген Клопотенко розповів, що багато з його доходів походить від реклами та публікацій своїх фотографій в ролі шеф-кухаря на соціальних мережах. Його вплив також поширюється на його веб-сайт, книжки та інші проекти. Разом з цим його бізнес приносить йому близько 24 мільйони гривень чистого прибутку щорічно, а обсяги його бізнесу оцінюються вражаючою сумою в 160 мільйонів гривень.

Серед головних джерел доходу Євгена Клопотенка – його ресторан “100 років тому вперед,” який є справжнім хітом серед гурманів та поціновувачів вишуканих страв. Цей заклад став популярним завдяки вишуканому меню та неперевершеним кулінарним майстерностям самого Клопотенка.

Євген Клопотенко розповів, скільки заробляє та поділився планами на майбутнє 

Окрім ресторанного бізнесу, Євген Клопотенко займається кейтерингом, організацією гастрономічних подій, виробництвом продуктів та франчайзингом. Він також надає консалтингові послуги та працює в медіа-бізнесі. Додатковим бонусом є те, що він надає безкоштовні обіди дипломатичним делегаціям, подорожуючим Українською залізницею.

Євген Клопотенко має великі плани на майбутнє. Він планує розширити свою гастрономічну імперію та створити глобальний харчовий бізнес. Першим кроком в цьому напрямку є розширення мережі ресторанів “Полтава,” який славиться своїми галушками та м’ясом. Планується відкрити десятки таких закладів по всій Україні.

Після перемоги в шоу “МастерШеф,” Євген Клопотенко отримав неймовірну популярність та вплив, яким він активно користується для розвитку свого бізнесу та поширення гастрономічної культури України.

Поділитися