Рубрики: Новини

“Ніколи не звикну”: кого підтримала Маша Єфросиніна у конфлікті Ігоря Кондратюка та Віталія Козловського

Відома українська ведуча Маша Єфросиніна висловилась про скандал між Ігорем Кондратюком та Віталієм Козловським. Знаменитість зізналась, кого підтримує у цьому конфлікті

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча та блогерка, нещодавно висловилась про конфлікт між Ігорем Кондратюком та Віталієм Козловським. Знаменитість поділилась на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм публікацією співака, в якій той розповів про поведінку та дії продюсера. Таким чином журналістка підтримала Козловського.

Крім того, в описі до репосту публікації знаменитого співака Маша Єфросиніна зазначила, що за свою кар’єру в українському шоубізнесі вона бачила багато історій становлення популярними різних вітчизняних зірок. Проте, додала ведуча, вона ніколи не звикне до того, як повномасштабна війна показує пріоритети та реальні обличчя кожної людини.

Маша Єфросиніна висловилась про конфлікт між Ігорем Кондратюком та Віталієм Козловським

Знаменитість не стала відкрито писати про те, що у цьому конфлікті зайняла позицію саме Віталія Козловського. Втім, з дій та публікацій Маші Єфросиніної все і так стало зрозуміло.

Конфлікт між Кондратюком і Козловським

Нагадаємо, що відомий український музикант Віталій Козловський раніше співпрацював із продюсером Ігорем Кондратюком. Після розірвання договору знаменитість залишився винним своєму колишньому підопічному чимало грошей. За зізнанням артиста, мова йшла про мільйони. До сьогодні співак досі не віддав борг продюсеру, а нещодавно мережу сколихнула нова хвиля конфлікту.

Віталій Козловський вже багато років не може погасити борг перед Ігорем Кондратюком

Так, Віталій Козловський зазначив, що Кондратюк забирає чи не всю його зарплату військового. Знаменитість написав про це допис, у коментарях до якого продюсер доволі різко зазначив, що насправді гроші забирає не він, а виконавча комісія після того, як Козловського звинуватили у порушенні авторських прав.

Поділитися