Євген Кошовий поділився, де планує навчатися його старша донька Варвара: “Точно не в Україні”

Старша донька відомого українського коміка Євгена Кошового, Варвара, планує свою подальшу освіту за кордоном. Зараз дівчина навчається в 10 класі та активно розвиває власні соціальні мережі.

Сім’я Євгена Кошового, відомого актора та учасника “Кварталу 95”, рідко з’являється у гучних скандалах та суспільних подіях. Проте, недавно актор розкрив злегка особисті плани своєї старшої доньки, Варвари.

Варвара Кошова зараз навчається в 10 класі та активно веде свої соціальні мережі, де радує своїх прихильників цікавим контентом. Однак, замість того, щоб обирати навчання в Україні, Варвара вибрала варіант за кордоном, а саме в Польщі. Донька Євгена Кошового вже розпочала активно вивчати польську мову, щоб гідно вступити до вишу за кордоном.

Євген Кошовий назвав суму, яку витрачає його родина щомісяця
Євген Кошовий назвав, куди планує вступати його донька Варвара

Євген розповідає, що Варвара зараз активно вивчає польську мову та має велике бажання туди вступити. Обирає між трьома університетами. Також Євген розповів, що вона хоче вступати на творчі спеціальності, а саме вокал або акторство.

Зазначимо, що Варвара Кошова, як наслідок вибору за кордоном, має широкі можливості для розвитку в обраному напрямку. За її рахунок вже зараз можна спостерігати цікавий контент, який вона розміщує в соціальних мережах. Зокрема, під час своєї подорожі до Болгарії, Варвара вразила своїх прихильників дорослим виглядом та стильним образом, де виділяється пірсинг в носі та глибоке декольте.

Донька Євгена Кошового обрала нестандартний шлях для свого навчання та розвитку, і її батько підтримує її вибір. Варвара має всі шанси пройти успішну освітню та творчу кар’єру за кордоном та продовжувати дивувати своїх підписників своєю активністю в соцмережах та стильним образом. Дівчина і дійсно дивує своїм дорослішанням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини