Тоня Матвієнко вперше показала обличчя після проводів мами та розповіла, як пережила все: “Час зупинився”

Тоня Матвієнко пережила найболючішу втрату: нещодавно пішла у засвіти її мама, Ніна Матвієнко. У дочки з ненькою був особливий зв'язок і співачка вперше дала короткий коментар стосовно свого стану.

Українська співачка Тоня Матвієнко, яка завжди була в центрі уваги публіки, стала об’єктом глибокого співчуття. 8 жовтня 2023 року зірка втратила свою найближчу людину — матір, легендарну співачку Ніну Матвієнко, від якої взяла не лише всі чесноти, а й унікальний народний голос. Смерть видатної артистки також стала великою втратою для української культури.

Тоня Матвієнко повідомила про те, що її мама Ніна Матвієнко померла у віці 75 років
Тоня Матвієнко вперше показалася після похорону Ніни Митрофанівни

Ніна Матвієнко, яка стала іконою української музичної сцени, а ледь не вся країна відзначала її неперевершену майстерність та співочий дар, який чарував слухачів протягом багатьох років.

Хоча сім’я селебріті не бажає робити коментарі за останні дні Ніни Матвієнко, Тоня Матвієнко зі страхом та сумом розповіла про свою втрату та стан без матері. Співачка показала своє змарніле обличчя зблизька, відкриваючи перед громадськістю свою безпорадність у цей важкий момент. Важко висловити словами глибокий біль втрати близької людини, і зірка вибрала спосіб, який допоможе їй поділитися своїми почуттями та знайти підтримку у своїх прихильників та друзів. Вона виставила сторіз в Інстаграмі, написавши:

“Ніби час зупинився”

Тоня Матвієнко зізналась, як почувається після смерті своєї мами Ніни Матвієнко
Тоня Матвієнко зізналась, як почувається після смерті своєї мами Ніни Матвієнко

Смерть Ніни Матвієнко вразила не лише сім’ю та друзів, але й всю Україну, яка вшановує пам’ять цієї видатної співачки. Досі ніхто з близького оточення не називає конкретну причину смерті із шани до рідної людини.

Тим не менш, майже одразу після її кончини спливла інформація про те, що легенда начебто сильно хворіла, перенесла операції та навіть зрізала свою розкішну косу. Родичі навіть під час похоронів попросили медіа не фотографувати покійну та не показувати труну зблизька.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини