“Позорна поведінка”: Блогерка показала справжнє обличчя дружини Остапчука, яка не контролює себе на людях

У мережу просочилася інформація про конфлікт із юною дружиною Володимира Остапчука Катериною Полтавською, яка дозволила собі різкі образливі вислови у бік гостей, які були на заході разом з зіркою.

Соціальні мережі стали свідками неймовірного скандалу, що відбувся за участю популярного телеведучого Володимира Остапчука та відомої блогерки та рестораторки Катерини Стерпул з Кропивницього. Популярна жінка сміливо розповіла про поведінку юної дружини зірки, яка дозволила собі принизливі фрази у бік гостей заходу.

У чому суть конфлікту?

На святкуванні Дня народження приватного дитячого садочку, куди був запрошений Володимир, і куди прибув разом зі своєю молодою дружиною, гості вирішили сфотографуватися на пам’ять зі знаменитістю на фоні ошатної фотозони.

Блогерка розповіла про хамство дружини Остапчука Каті Полтавської

На перший погляд, фото із зіркою – звичайна ситуація для заходів такого роду, а для Остапчука це була не перша зустріч із великою кількістю прихильників. Видно, що на спільних світлинах ведучий виглядає відсторонено. За словами Катерини, під час цього дійства підлетіла дружина селебріті Катя Полтавська та у негативному зневажливому тоні почала висловлюватися у бік Стерпул, одразу перейшовши на “ти” та, вимовляючи фрази про “бидло кіровоградське” та заклики про те, щоб пані “свого чоловіка трогала”.

Її слова вразили не тільки блогерку, але й її прихильників у мережі. У коментарях ошелешені підписники пишуть:

  • “Щось таке не покидає передчуття, що скоро ще один шлюб стане “помилкою”
  • “Вова професійний ведучий, і свою роботу він виконує гарно, підготувався, був залучений в процес. Моя думка, але Катя… ну то позорна поведінка. АЛЕ! Вова ж те приймає…”
  • “А вона тепер всюди з ним буде їздити в якості охоронця? Явно у дівчини немає інших справ”
  • “Яке їхало таке здибало”
  • “Він же публічна особа, ведучий, то що вона хотіла? То нехай дома сидять. Жах! Яка неповага до наших дівчат”

Цікаво, що раніше Катя Полтавська вже розповідала, як поводиться у конфліктній ситуації. Влітку цього року це сталося у ліфті, коли зіркам не сподобалися вислови попутників. Тоді блогерка не посоромилася похвалитися у сторіз, як погрожувала молодим людям.

Сторіз Каті Полтавської

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини