Рубрики: Новини

У мережі розсекретили, хто став дружиною Євгена Клопотенка: вона не менш популярна за свого чоловіка

Євген Клопотенко, відомий український кулінар і ресторатор, нещодавно показався на тлі РАЦСу зі своєю коханою. З'ясувалось, хто став дружиною знаменитості

Євген Клопотенко, відомий український кулінар і ресторатор, ніколи не полюбляв ділитись подробицями свого особистого життя. Втім, нещодавно знаменитість вразив шанувальників несподіваними новинами. Виявляється, у житті зірки з’явилась кохана жінка – Клопотенко показав кадри весілля з обраницею біля одного з київських відділень РАЦСу.

Клопотенко одружився

Днями на особистій сторінці відомого українського кулінара з’явились весільні світлини. Обраницею зіркового ресторатора виявилась співачка Вікторія Родько, яка є солісткою гурту OY Sound System, який брав участь у Національному відборі на цьогорічне Євробачення. Така новина спантеличила користувачів мережі, адже раніше Клопотенко говорив, що його кохана – кондитерка, яка народилась у Миколаєві.

Євген Клопотенко одружився, але не став ділитись подробицями свого весілля

Хай там як, але після такої інтриги Євген Клопотенко підтвердив новини про одруження. Так, знаменитість зазначив, що його перший ранок у новому статусі почався зі смачного сніданку. У коментарях до його публікацій шанувальники залишили чимало привітань і теплих слів. Новоспеченій парі побажали щасливого подружнього життя.

Щоправда, інша частина підписників Євгена Клопотенка зазначила, що їх мучать сумніви. Так, у коментарях користувачі мережі зазначили, що найімовірніше кулінар знімається у рекламі або іншому соціальному проєкті, адже “не міг Євген одружуватися у такому крінжовому костюмі”.

Як виглядає дружина Євгена Клопотенка та що про неї відомо

Варто зазначити, що новина про одруження відомого українського ресторатора стала справжнім подивом для публіки, оскільки раніше чоловік висловлювався про власні погляди на сімейні цінності. На запитання про те, чому у своєму віці він і досі без дружини, Євген Клопотенко відповів, що не може уявити себе у шлюбі. Річ у тім, що кулінар завжди вважав себе прихильником вільних стосунків. Як виявилось, знайшлась жінка, з якою знаменитість захотів пов’язати життя.

Поділитися