Рубрики: Новини

Євген Клопотенко вперше прокоментував своє одруження з українською співачкою: “Після весілля”

Кулінар Євген Клопотенко вперше вийшов на звʼязок у соціальних Мережах після його загадкового весілля з українською співачкою Вікторією Родько.

Євген Клопотенко вже давно рахується завидним холостяком. Чоловік каже, що він абсолютно не створений для сімʼї, а його стосунки з жінками досить нетипові для українського суспільства. Кулінар вважає нормальним бачитися та будувати стосунки з кількома дівчатами, якщо його обраницям також підходить такий тип стосунків. Якщо ж дівчина не розділяє його поглядів на життя, то Євген навіть не починає йти їй на зустріч, а одразу прощається з дівчиною.

Днями Клопотенко не на жарт сколихнув Мережу. Чоловік натякнув на те, що одружився з українською співачкою Вікторією Родько. На кадрі, який опублікував кулінар, можна побачити щасливу Вікторію та Євгена Клопотенка у весільному вбранні. Зіркові друзі та прихильники кулінара привітали його з такою важливою подією, але є й такі, хто не повірив у справжність весілля чоловіка.

Євген Клопотенко одружився з українською співачкою

Після такої сенсації Клопотенко вийшов на звʼязок і продовжив натякати, що він справді одружився. Його новий пост був присвячений сніданкам в одному із закладів Києва, але почав Євген з загадкових слів про весілля:

“Після весілля треба гарно снідати. А де, де поснідати?”

В описі під серією фото Клопотенко розповів про один зі своїх закладів у Львові, куди гості приходять з 7-й ранку для того, щоб зʼїсти сніданок, оскільки, це єдиний ресторан, який пригощає своїх гостей так рано. Таку ж ідею чоловік вирішив підтримати у Києві, де заклад відчинятиме свої двері о 8-й, щоб кияни та гості міста могли відвідати заклад з важкої дороги, або просто поласувати смачненьким з самого рання.

Євген Клопотенко вийшов на звʼязок після свого весілля
Поділитися