Нова сторінка зіркової кар’єри: Alyosha анонсувала свій перший концерт під новим псевдонімом

Українська співачка Alyosha, яка навесні цього року анонсувала зміну свого сценічного псевдоніма, зробила крок до своєї артистичної аутентичності.

Співачка Alyoshа, дружина Тараса Тополі, вразила своїх шанувальників анонсом про зміну свого сценічного псевдоніма. Відтепер виконавиця буде виступати під новим псевдонімом. Як тепер буде звати артистку?

Нове сценічне ім’я співачки – Олена Тополя. Ця новина стала чи не найгарячішою темою обговорення серед прихильників дівчини.

Інформацію про такі зміни співачка розповіла на своїй сторінці в соціальних мережах , а також виклала афішу свого майбутнього концерту, де Олена Тополя виступить у місті Новий Розділ вже сьогодні, 21 жовтня. Афіша цього заходу вже підписана її новим іменем.

Варто відзначити, що Олена Тополя вибрала собі прізвище чоловіка, який є лідером відомого гурту “Антитіла” – Тараса Тополі. А ось цікавим фактом є те, що дівоче прізвище Alyosha, яке вона використовувала раніше, – Кучер.

Фани та шанувальники артистки відгукувалися з великим захопленням стосовно цієї рішучої зміни в кар’єрі Олени Тополі. Вони виразили свою підтримку та виразили ентузіазм у коментарях під постом. Це зміна її сценічного імені вразила та зацікавила прихильників та обіцяє бути цікавим розвитком в музичній кар’єрі Олени.

Зазначимо, що співачка Alyosha вже місяць тому анонсувала свій намір змінити псевдонім, визнавши, що оточення та фани надихнули її на цей крок. Це відома артистка останній раз виступала під сценічним ім’ям Alyosha 19 жовтня.

Нагадаємо, що нещодавно чоловік Олени, Тарас Тополя, розповів, як вони із дружиною намагалися врятувати їхній шлюб від розлучення у часи стосунків на відстані.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини