Рубрики: Новини

Ірина Сопонару розповіла, де вийде заміж за Ріса – в Україні чи у Великобританії: нові весільні подробиці

Відома українська актриса Ірина Сопонару розповіла, де вони з нареченим збираються відзначати весілля. Артистка розсекретила країну, в якій мине свято

Ірина Сопонару, відома українська актриса та гумористка, нещодавно повідомила, що вони з коханим почали процес підготовки до весілля. Знаменитість зазначила, що вони обирають локацію для проведення свого свята, а також готують список гостей. Втім, артистка не розповідала, в якій саме країні вони з Рісом вирішили влаштовувати захід.

У студії “Сніданок. Вихідний” Ірина Сопонару зазначила – святкувати весілля вони з нареченим будуть у травні в Україні. Річ у тім, пояснила знаменитість, що її обранець вже давно живе у Києві, а тому вони вирішили залишатись там і відзначати найголовніший день у своєму житті теж там. Крім того, причиною для такого рішення стали й деякі інші фактори.

Ірина Сопонару відповіла на запитання про те, де святкуватиме весілля

Так, Ірина Сопонару зізналась, що більшість її друзів не можуть виїхати за межі України, а тому весілля вони влаштовують саме в рідній країні нареченої. Що стосується друзів Ріса з Великобританії, то вони, звісно, теж будуть запрошені на свято. Втім, поділилась Ірина Сопонару, вона не знає, чи всі з них наважаться приїхати на весілля до країни, в якій триває війна.

До слова, розповіла знаменита актриса і про те, хто буде ведучим на її весіллі. Зірка визнала, що її друзі, які займаються подібною роботою, у цьому випадку не хочуть бути тамадою. Артистка пояснила, що приятелі бажають відпочити на заході у статусі гостей. Втім, Ірина Сопонару не проти, адже й сама не хоче “експлуатувати” друзів.

Ірина Сопонару поділилась новими подробицями свого майбутнього весілля з нареченим

Знаменитість у студії телешоу розповіла, що у неї вже є достатньо варіантів, хто може стати ведучим на її весіллі.

Поділитися