“Приймаю себе будь-якою”: мама трьох дітей Інна Мірошниченко зізналася, що буває неідеальною

Інна Мірошниченко відверто розповіла, що вона також може бути неідеальною жінкою та мамою, але не дуже про це переймається і приймає себе зі всіма своїми недоліками.

Інна Мірошниченко – зіркова дружина українського ведучого Тимура Мірошниченка, з яким разом виховує трьох прекрасних дітей. Варто зазначити, що один з синів подружжя не був рідним для Інни та Тимура. Пара вирішила усиновити маленького хлопчика з дитячого будинку і після важкого шляху усиновлення їм це вдалося.

Зараз велика та щаслива родина проводять багато часу разом, але Інна зізнається, що вона не зовсім ідеальна мама та жінка. Про це зірка розповіла у соціальних мережах, але додала, що повністю приймає себе навіть у ролі не найкращої матері на світі.

“Я не ідеальна. Я така, як ти. Я люблю себе і приймаю себе будь-якою, навіть коли не при повному параді. Ми красиві тоді, коли сходили в салон і тоді, коли спали з дитиною в обід. Наша краса йде зсередини”, – переконана Мірошниченко.

Інна Мірошниченко зізналася, що вона буває неідеальною
Інна Мірошниченко зізналася, що вона буває неідеальною

Жінка каже, що потрібно дбати про себе та своє здоров’я і піклуватися не лише про зовнішнє, але й про своє внутрішнє. Також Інна розповіла про деякі власні ритуали для підтримання себе у гарній формі. Вона їсть багато овочів, не дуже багато користується декоративною косметикою та макіяжем – на думку Інни потрібно вкладати більше грошей саме у доглядову косметику для тіла та обличчя.

Для того, щоб підтримувати стан шкіри у нормі потрібно використовувати білизну з натуральних тканин і піклуватися про себе зсередини. Зіркова дружина наголошує на тому, щоб відмовитися від підборів, оскільки постійне носіння такого взуття дуже шкодить вашим ногам і ви частіше будете відчувати себе втомленими. Всі ці маленькі секрети допомагають Інні почувати себе краще.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини