“Любиш багато працювати”: Надя Дорофєєва схвилювала прихильників своєю появою в лікарні

Одна з найпопулярніших співачок України Надя Дорофєєва дуже багато працює. Результатом такої праці стало те, що дівчини довелося відвідати лікарню.

Надя Дорофєєва з початком сольної карʼєри почала працювати в кілька разів більше. Співачка намагається тримати хвилю своєї популярності і в неї це дуже добре вдається. Надя знає, що потрібно її слухачам і кожна її композиція потрапляє в саме серце. Крім співочої карʼєри зірка є тренеркою проєкту “Голос країни-13”, а це вимагає багато віддачі.

Через це артистка багато втомлюється і може погано себе почувати. Днями Дорофєєва зʼявилася перед своїми прихильниками у сторіз у медичному халаті, натякнувши на те, що в зірки не все добре зі здоровʼям.

“Любиш багато працювати, люби й на МРТ ходити”, – написала артистка.

Надя Дорофєєва потрапила до лікарні
Надя Дорофєєва потрапила до лікарні

Чому саме виникла необхідність такого важливого обслідування – дівчина нічого не сказала і поки тримає в секреті чи це звичайний плановий огляд, чи справді щось трапилося і Надя почала погано себе почувати.

До слова, днями закінчилася серія крос-батлів на “Голосі країни-13” і Надя Дорофєєва стала однією з тренерок, чия команда майже у повному складі пройшла до прямих ефірів. Зірка була засмучена, що один з найкращих її вихованців Едгар не пройшов далі через проблеми з голосовими звʼязками, які не дозволили йому виступити на 100% так, як йому того хотілося.

Не дивлячись на це, у своїх соціальних мережах молодий співак і сама Надя Дорофєєва натякнули на те, що зовсім скоро прихильники зможуть побачити хлопця у новому проєкті, але подробиці співпраці ніхто з них не розкриває. Схоже, співаки щось замислили і це “щось” повинне сильно сподобатися прихильникам артистів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини