Козловський після скандалу з Кондратюком запропонував, як погасити мільйонний борг: “Ми тиснемо руки”

Відомий український артист Віталій Козловський запропонував своєму колишньому продюсеру Ігорю Кондратюку забути про старі образи та піти на перемир'я

Користувачі мережі зараз мають можливість спостерігати за новою хвилею скандалу між відомим українським музикантом Віталієм Козловським та його колишнім наставником Ігорем Кондратюком. Не так давно артист визнав, що у часи повномасштабної війни продюсер продовжує стягувати з нього гроші за мільйонний борг.

Після такого зізнання користувачі мережі поділились на декілька таборів – одні підтримують Віталія Козловського та його незадоволення судовою системою, інші ж зазначають, що Ігоря Кондратюка не можна звинувачувати у ситуації, що склалась. Хай там як, але тепер відомий український артист пропонує мир своєму колишньому продюсеру.

Віталій Козловський заговорив про мир із Кондратюком на тлі скандалу через борг
Віталій Козловський заговорив про мир із Кондратюком на тлі скандалу через борг

У новому зверненні до колишнього наставника Віталій Козловський зазначив, що конфлікт, який триває вже понад 10 років, можна вирішити за допомогою особистої зустрічі. Так, знаменитість запропонував Ігореві Кондратюку мирову угоду для укладання якої потрібно зустрітись наживо та обговорити всі проблеми без посередників.

Козловський зазначив, що 10 років поспіль вони з Кондратюком спілкувались через своїх представників. Втім, пояснив співак, зафіксувати умови домовленості, якої вдалось досягти через посередників, не вийшло, адже продюсер не захотів бачити свого колишнього підопічного. На думку артиста, Кондратюку легше залишатись “ображеним” і публічно висловлювати неповагу в його бік.

Віталій Козловський запропонував Ігореві Кондратюку мир на тлі скандалу через борг
Віталій Козловський запропонував Ігореві Кондратюку мир на тлі скандалу через борг

Артист також пояснив, що до його мирової угоди належить повна сплата боргу у декілька платежів, які потрібно буде внести впродовж двох років. Крім того, Віталій Козловський планує придбати права на деякі пісні зі старого репертуару. Артист підкреслив, що хоче потиснути руку своєму експродюсеру та залишит всі образи у минулому.

Знаменитість закликав свого колишнього продюсера стати для всіх гідним прикладом, як у важкі часи можна вирішувати нелегкі питання та непорозуміння. Козловський запевнив Кондратюка, що їм вдасться розв’язати всі задачі, якщо його мета – досягти справедливості у правовому полі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини