Мережею шириться відео, де Максим Галкін співає українською: виконав народну пісню взагалі без акценту

У мережі з'явилося відео, як гуморист Максим Галкін співає зі сцени українську пісню та зриває овації. Що виконав артист і чому не поділився цим сам в Інстаграмі?

Українська культура та мова завжди мали особливе місце у світі. Вони неодмінно привертали увагу світового глядача, а іноді навіть вражали своєю красою та глибиною. Максим Галкін, відомий артист і телеведучий, вразив глядачів у Варшаві та всіх шанувальників української культури, коли він заспівав публічно пісню чистою українською мовою без акценту.

Артист виконав “Піду втоплюся у річці глибокій”. Композицію вважають народною, але її автором є Андрій Миколайчук з Черкащини, який став лауреатом фестивалю “Червона рута” наприкінці 1980-х.

На сцені у Варшаві Максим Галкін заспівав українську пісню під мінус, додаючи власного стилю. Його виконання було неймовірно емоційним та незвичайний. Важко уявити, що цей артист, який належить до іншої національності, може так влучно передати настрій. Його вокальна майстерність і відданість музиці дійсно вразили глядачів.

Чи не вперше чоловік Алли Пугачової заспівав нашою мовою, адже попри свою публічну підтримку Україні після повномасштабного вторгнення, він кожного разу, звертаючись до своїх українських фанатів продовжував говорити російською.

Все ж таки вражає, що рядки “Піду втоплюся…” проспівав популярний чоловік без будь-якого акценту. Його вимова була бездоганною, і він говорив так, як ніби він народився і виріс у нашій країні. Цікаво, що мережею шириться лише уривок того, як Максим виконує раритетний хіт. Контекст самого виступу поки не зрозумілий.

А ось на своїй сторінці в Інстаграмі гуморист вирішив не ділитися цим уривком виступу. Крім цього, Максим, який вже давно живе на чужині і змінив громадянство, продовжує підписувати публікації фразою: “Справжній матеріал (інформація) виготовлений, поширений іноземним агентом Максимом Олександровичем Галкіним”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини