Рубрики: Новини

Злата Огнєвіч забула Задворного і показала нового потенційного коханого: не бізнесмен, а блогер

Українська співачка Злата Огнєвіч завжди привертала увагу шанувальників своєю харизмою. Однак у 2021 вона отримала додаткову увагу, ставши головною героїнею романтичного реаліті-шоу "Холостячка".

В цьому шоу Злата мала можливість знайти справжнє кохання серед численних учасників.

Фінал шоу був особливо напруженим для глядачів і самої Злати. Після великої кількості пригод та незабутніх моментів вона обрала бізнесмена Андрія Задворного. Проте, щасливий кінець не вдалося забезпечити цій парі, оскільки всього через шість тижнів після завершення зйомок, Задворний вирішив закінчити відносини. Це розставання сильно поранило співачку, яка вже встигла признатися у своїх Огнєвіч не втратила віру в справжнє кохання.

Після розставання з Андрієм Задворним, в її особистому житті не було значущих романів. Серед чуток і спекуляцій щодо її особистого життя, були чутки про її стосунки з українським шеф-кухарем Євгеном Клопотенком. Проте обидва вони стверджували, що лише друзі.

На початку 2023 року Злата Огнєвіч розмістила на своїй сторінці в Instagram декілька фотографій, на яких вона представлена в зухвалих образах з акцентом на яскраво-червону помаду. У підписі до цих фотографій, вона написала, що використовую червону помаду тільки, коли відчуває закоханість. Це викликало цікавість серед її шанувальників.

Незабаром стало відомо, що Злата Огнєвіч знову відчула смак романтики. Її зустріч з блогером Максимом Ткачовим викликала хвилю обговорень у соціальних мережах та ЗМІ.

Але, на жаль, ця романтична історія не тривала довго, оскільки вони обидва вирішили відправити Злату у френдзону. Це стало очевидним, коли вони розіграли сцену побачення та поділилися цим зі своїми прихильниками.

Таким чином, життя Злати Огнєвіч продовжує залишатися цікавим та напруженим, як і її музична кар’єра. Вона залишається в центрі уваги та викликає інтерес як своєю музикою, так і особистим життям. Ми не можемо передбачити, що готує для нас доля, але одне впевнено – Злата Огнєвіч продовжить залишатися незвичайною та талановитою артисткою, яка завжди готова поділитися своєю музикою та емоціями зі своїми шанувальниками.

Поділитися