Всі лишилися чоловіків, більше заміж не вийшли: сестра Софії Ротару розповіла про недобру карму їхнього роду

Сестра Софії Ротару вперше повідала про невдачі жінок їхнього роду у плані особистого життя. Жінка розповіла, яка доля спіткала всіх представниць прекрасної статі у їхній сім'ї.

Трагічні втрати, зокрема втрата чоловіків, завжди є великим випробуванням для будь-якої родини. Вони залишають незагоєний біль та пустоту в серцях тих, хто втратив кохану людину. Сімейство Ротару, що так багате на талант та славу, також не залишилося поза впливом цих трагічних обставин. Незважаючи на всі труднощі, сестри з цієї родини залишаються сильними та відданими одна одній, спільно переживаючи складності своєї долі.

Сімейство Софії Михайлівни завжди було представлене талановитими та визнаними артистами, ім’я яких знайоме і шановане не лише в Україні, а й далеко за її межами. Однак, позаду слави та успіху родини Ротару схована складна і інколи трагічна доля, що об’єднує їхню історію. Сестра легендарної співачки, Ауріка, розкрила певні аспекти життя їхнього славетного року, які можна вважати складною кармою.

Софія Ротару з сестрою Аурікою

За словами родички радянської поп-діви, жінки з роду Ротару пережили багато втрат та трагедій. У родині є чотири сестри, і відомо, що всі вони втратили своїх чоловіків. Ця трагічна подія назавжди залишила свої сліди в їхній долі. Ауріка сама розповіла про свого чоловіка, який був для неї дуже щедрим, добрим і розумним. Його втрата залишила в її серці біль та невгамовний сум.

За її словами, її чоловік був ідеальним для неї, і втрата його стала великим випробуванням.

“3 жовтня було 18 років, як його не стало”, — прокоментувала жінка.

Софія Ротару з сестрою Аурікою

Цього року, до речі, сама Софія Михайлівна публічно пом’янула свого обранця Анатолія Євдокименка, якого немає вже 21 рік. Зірка дуже болісно пережила втрату і навіть хотіла піти зі сцени.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини